• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Hjælp fra Eures til at finde beskæftigelse i Irland: To finners historier


Fremtidens arbejdsmarked: Undervisere

Kvalifikationsprognosen fra Cedefop giver os en idé om, hvordan arbejdsmarkedet kan tænkes at se ud om 10 år, ved at forudsige tendenserne inden for beskæftigelsen. I denne artikelserie ser vi på de mulige udfordringer og ændringer, som visse erhverv vil stå over for i tiden frem til 2030.

Læs mere >>

29/01/2021


Min Eureshistorie: Pedro Miguel

Som en del af festlighederne i forbindelse med Eures' 25-års fødselsdag blev de jobsøgende brugere opfordret til at dele deres Eureshistorier og til gengæld vinde nogle rigtig gode priser. I de næste par måneder vil vi præsentere vinderne og deres erfaringer.

Læs mere >>

15/01/2021


Min Eureshistorie: Edvinas Ulinskas


Fremtidens arbejdsmarked: IKT-fagfolk

Kvalifikationsprognose fra Cedefop giver os en ide om, hvordan arbejdsmarkedet kan tænkes at se ud om 10 år, ved at forudsige tendenserne i beskæftigelse. I vores nye artikelserie ser vi på de mulige udfordringer og ændringer, som forventes inden for visse erhverv frem til 2030.

Læs mere >>

25/09/2020


Så er den her — den nye Europass-platform. Det er nu lettere end nogensinde før at kommunikere dine kompetencer og kvalifikationer og din erhvervserfaring videre

I over ti år har Europass hjulpet millioner af europæere med at oprette deres CV'er og præsentere deres erhvervserfaring for potentielle arbejdsgivere. Den 1. juli lancerede Europa-Kommissionen den nye og forbedrede Europass-platform. Den tilbyder jobsøgende, lærende og arbejdstagere en række nyttige værktøjer til at hjælpe dem gennem hvert trin i deres karriere- og læringsforløb.

Læs mere >>

24/07/2020


Tænker du på at rejse (sikkert) til et andet EU-land? Med vores nye interaktive værktøj ved du, hvad du skal vide


Otte uundværlige færdigheder i en post-covid-19-verden


De otte bedste onlinesamarbejdsværktøjer til fjernteams


Min Eureshistorie: Javier Cordero


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.