• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Sådan forbereder du dig på at flytte til udlandet


Min Eureshistorie: Javier Cordero


Lønforhandling: Hvor skal jeg begynde?


Endnu en, der har haft glæde af Eures, deler sin historie med Eures Spanien

I november 2018 offentliggjorde vi en artikel om Juan Carlos, som delte sin positive erfaringer med Eures på Eures Spaniens Facebook-side. I december var det Alejandra Franch fra Zaragoza, der delte sine positive erfaringer med Eures på det sociale netværks webside. Her er Alejandras historie.

Læs mere >>

21/02/2019


Fem grunde til at turde arbejde i udlandet

At arbejde i udlandet er en yderst udfordrende faglig og personlig oplevelse. Nogle mennesker synes at være født til at rejse, men for andre kan tanken være skræmmende. Overkommer du frygten og usikkerheden, vil du se, at der er mange rigtigt gode grunde til at træffe beslutningen ...

Læs mere >>

14/02/2019


"Dit første Euresjob" hjælper unge portugisiske farmaceuter med at få arbejde i Skandinavien

Medicinalindustrien i Sverige blev forvandlet i 2009, da den blev åbnet for den private sektor ved en regulering af det statsmonopoliserede marked.

Læs mere >>

26/10/2018


Glade expats deler deres "Big Danish Moment"


Kroatisk altmuligmand får karriere som tekniker i Tyskland takket være Dit første Euresjob

Goran Marinovic' vej til finmekanik var ikke typisk. I sit hjemland, Kroatien, drev han rundt mellem forskellige job — som blikkenslager, sælger, promotor og endda værkstedsleder på et akvarium.

Læs mere >>

06/04/2018


Tyskland havde brug for medarbejdere i plejesektoren… så Cristina hoppede på et fly

Den spanske sygehjælper Cristina Cañadas Pequin var nødt til at finde arbejde hurtigt. Hendes midlertidige kontrakt var lige udløbet, og der var kun få lokale muligheder. Ved at søge en læreplads i Tyskland gennem ordningen Dit første Euresjob fandt hun endelig det job, hun havde været på udkig efter.

Læs mere >>

16/03/2018


Dansk virksomhed rekrutterer med succes gennem Eures


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.