• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Leder du efter et job i udlandet under en pandemi? Amandines erfaringer viser, at det er muligt

Amandine havde altid gerne villet arbejde i udlandet. I begyndelsen af 2020 påbegyndte den belgiske jobsøgende et praktikophold i Madrid i Spanien, men kort tid efter betød covid-19-pandemien, at hun måtte vende hjem. På trods af dette forsøgte Amandine igen og fandt en ny jobmulighed i Valencia.

Læs mere >>

26/04/2021


Pleje af ældre i Tyskland: Sara og Aitors historie

Ligesom mange lande i EU har Tyskland længe oplevet mangel på kvalificeret arbejdskraft til ældreplejen. Eures Tyskland besluttede at løse dette problem ved at iværksætte et projekt, der kombinerer arbejde og erhvervsuddannelse i ældreplejesektoren. Sara og Aitor var to af deltagerne.

Læs mere >>

12/04/2021


How three young Spaniards found opportunities abroad with EURES

As EURES celebrates its 25th anniversary, the network is taking the opportunity to recognise its successes over the past 25 years and to look ahead to the future. In this article, we look specifically at three success stories from EURES Spain.

Læs mere >>

17/01/2020


EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Hotelkæde får hjælp fra EURES til at finde sæsonmedarbejdere

Siden 2015 har en spansk hotelgruppe samarbejdet med Eures Slovenien for at ansætte sæsonmedarbejdere til sine hoteller i Spanien og Grækenland. Vi har talt med Alberto Alba og Aleksandra Đukić fra Iberostar, som deltager i denne rekrutteringskampagne, for at få mere at vide om initiativet.

Læs mere >>

31/05/2019


"Fantastiske mennesker og steder": Laras historie

Succeshistorierne vælter ind fra Eures Spanien. Efter Juan Carlos og Alejandra delte Lara, der er Eures-støttemodtager, sin historie, herunder nogle nyttige tip og gode råd, på Eures Spaniens Facebookside.

Læs mere >>

25/04/2019


Endnu en, der har haft glæde af Eures, deler sin historie med Eures Spanien

I november 2018 offentliggjorde vi en artikel om Juan Carlos, som delte sin positive erfaringer med Eures på Eures Spaniens Facebook-side. I december var det Alejandra Franch fra Zaragoza, der delte sine positive erfaringer med Eures på det sociale netværks webside. Her er Alejandras historie.

Læs mere >>

21/02/2019


"Speeddating"-jobsamtaler i Madrid: Eures Spanien og Eures Sverige går sammen om at skabe muligheder i restaurationsbranchen


Spansk kok fortæller en inspirerende Eures-succeshistorie

En kok fra Menorca realiserede sin drøm om at arbejde i udlandet, da han fandt arbejde — først i Sverige og dernæst i Tyskland — via Eures.

Læs mere >>

12/11/2018


Hotel i Tyskland får lynhurtigt besat ledige stillinger med hjælp fra Eures

For virksomheder inden for turist- og hotelbranchen er det vigtigere end nogensinde at kunne finde medarbejdere fra udlandet til at besætte ledige stillinger. Små og mellemstore virksomheder har imidlertid ikke altid ressourcer eller netværk til at håndtere internationale ansættelser.

Læs mere >>

07/09/2018


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.