• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Cykelsmed får nye muligheder i Norge


"Dit første Euresjob" hjælper unge portugisiske farmaceuter med at få arbejde i Skandinavien

Medicinalindustrien i Sverige blev forvandlet i 2009, da den blev åbnet for den private sektor ved en regulering af det statsmonopoliserede marked.

Læs mere >>

26/10/2018


Hotel i Tyskland får lynhurtigt besat ledige stillinger med hjælp fra Eures

For virksomheder inden for turist- og hotelbranchen er det vigtigere end nogensinde at kunne finde medarbejdere fra udlandet til at besætte ledige stillinger. Små og mellemstore virksomheder har imidlertid ikke altid ressourcer eller netværk til at håndtere internationale ansættelser.

Læs mere >>

07/09/2018


Håndværksbryggeri, som fremstiller øl i Norge, får via Eures støtte til at uddanne italiensk medarbejder

Et lille håndværksbryggeri, som er stolt over sin traditionelle teknik, glæder sig over at tage imod en ung italiener, hvis erfaring fra hjemlandet gør, at hun passer perfekt til behovene hos Kinn Bryggeri. Støtte fra ordningen Dit første Euresjob hjælper denne lille virksomhed med at uddanne dens nyeste medarbejder.

Læs mere >>

12/08/2016


Norges olie- og gassektor hårdt ramt – Eures Danmark er klar til at yde hjælp til jobsøgningen

Mange højt kvalificerede ingeniører, hvis færdigheder har været afgørende for den norske olie- og gassektors succes, bliver afskediget på grund af historisk lave priser. Men nye muligheder viser sig for nogle af dem, da Eures Danmark hjælper dem med at finde arbejde i nye sektorer, herunder vindenergi.

Læs mere >>

26/07/2016


Karriere styrket betydeligt for fransk kvinde i Norge

Camille Brunevals beslutning om at stikke af og flytte til Norge skyldtes hendes kærlighed til landets livsstil og naturmiljø. Den 25-årige havde drømt om at flytte til landet, siden hun var lille. Men selv hun er overrasket over, hvor godt hendes karriere og sociale liv udvikler sig, nu hvor hun har slået sig ned i Oslo.

Læs mere >>

08/03/2016


Spanske jobsøgende hurtige til at undersøge jobmuligheder på spansk-nordisk jobdag

I forbindelse med jobdagen, der blev afholdt den 16. december i Madrid, kom ansættelsesansvarlige fra Sverige, Danmark, Norge, Finland og Estland til Spanien for at møde folk, der var interesseret i at flytte til Nordeuropa. Næsten 800 personer registrerede sig for at deltage i arrangementet, der havde 24 udstillere, herunder tre arbejdsgivere, der rekrutterede på stedet.

Læs mere >>

12/02/2016


Hvor kærlighed møder chokolade ved kanten af en norsk fjord

Ferieromancer ændrer normalt ikke den retning, ens liv tager. Men da Bengt Dahlberg fra Sverige tog på en tur til Geirangerfjorden i Norge og forelskede sig, besluttede han, at han ville gøre alt for at blive. Resultatet er et værksted med hjemmelavet chokolade og en café ved kanten af én af de mest imponerende fjorde i verden.

Læs mere >>

27/11/2015


Portugisiske sundhedspersoner tager deres kvalifikationer med til Nordnorge

For et ungt par fra Lissabon begyndte et nyt liv i Norge med målrettet sprogundervisning. I dag arbejder de som laboratorieanalytiker og farmaceut i en by i nærheden af polarcirklen og har en næsten 2-årig datter, der hurtigt er ved at blive tosproget

Læs mere >>

17/11/2015


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.