• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Pleje af ældre i Tyskland: Sara og Aitors historie

Ligesom mange lande i EU har Tyskland længe oplevet mangel på kvalificeret arbejdskraft til ældreplejen. Eures Tyskland besluttede at løse dette problem ved at iværksætte et projekt, der kombinerer arbejde og erhvervsuddannelse i ældreplejesektoren. Sara og Aitor var to af deltagerne.

Læs mere >>

12/04/2021


Alessandria finder en karriere som omsorgsmedarbejder i Tyskland

Takket være et fælles initiativ fra Eures og to tyske arbejdsgivere har flere europæiske jobsøgende fået tilbudt mulighed for oplæring som omsorgsmedarbejdere inden for særlige behov i Bayern. Én af dem, Alessandria Grossi, fortæller os sin historie.

Læs mere >>

13/11/2020


"Det bedste valg": Giorgio gør sig tanker om sin oplevelse med Eures

Giorgio Cover, der er elektronikingeniør, flyttede fra Italien til Nederlandene i 2014 efter at have fundet et job på Euresportalen. Flere år senere er Giorgio stadig glad for at arbejde i Nederlandene. Vi kontaktede Giorgio for at høre, hvilke tanker han gør sig om sin oplevelse.

Læs mere >>

02/10/2020


University of Teramo career day shares the benefits of youth mobility

EURES recently teamed up with the PES of Italy’s Abruzzo region to host a career day at the University of Teramo. The event took place on 7 November, and was aimed at students and graduates.

Læs mere >>

24/01/2020


‘Nursing in the Netherlands’ job fair puts cultural integration in the spotlight

2019 marks the 25th year since EURES first began matching jobseekers with job opportunities. To celebrate this landmark, a number of events are taking place across Europe.

Læs mere >>

23/01/2020


Meeting Point Jobs Fair in Pordenone Gave Job Opportunities to Jobseekers from Denmark, Malta and Sweden


EURES event in Rome celebrates successful completion of European Solidarity Corps initiative


Unge jobsøgende bliver entertainere for en sæson takket være et samarbejde mellem Eures Frankrig og Eures Italien

Eures Frankrig og Eures Italien var med til at give fire unge europæere mulighed for at arbejde en sæson hos en virksomhed i den italienske underholdningsbranche.

Læs mere >>

27/09/2019


Tysk safaripark går sammen med Eures om at ansætte italienske jobsøgende


Et nyt liv i Litauen


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.