• Events

Nyhedsartikler


Find dine nyheder

Nyhedsartikler


Fra Paris til Dublin: Juliettes historie

Juliette arbejdede i Paris, da hun fik kendskab til Eures. For handelshøjskoleuddannede i Frankrig er 90 % af de relevante job baseret i Paris. Juliette havde lyst til forandring og ville gerne til udlandet, og da hun allerede havde udført frivilligt arbejde i udlandet, besluttede hun, at det rette øjeblik var kommet til at søge job i udlandet.

Læs mere >>

12/09/2019


6 måder, erhvervslivet udvikler sig på


Hotelkæde får hjælp fra EURES til at finde sæsonmedarbejdere

Siden 2015 har en spansk hotelgruppe samarbejdet med Eures Slovenien for at ansætte sæsonmedarbejdere til sine hoteller i Spanien og Grækenland. Vi har talt med Alberto Alba og Aleksandra Đukić fra Iberostar, som deltager i denne rekrutteringskampagne, for at få mere at vide om initiativet.

Læs mere >>

31/05/2019


Vinderne af #EUmovers-konkurrencen på de sociale medier er blevet offentliggjort


Arbejde i Tyskland


Tysk safaripark går sammen med Eures om at ansætte italienske jobsøgende


At hjælpe Europa med at udnytte de seneste teknologier

3D-printning er en hastigt voksende branche, der tilbyder flere job og muligheder hvert år. For at udnytte disse muligheder er det nødvendigt at have de rette færdigheder og den rette viden. Det er her, projekter som 3D-Help kommer i spil.

Læs mere >>

12/04/2019


Målrettet rekrutteringsindsats hjælper to nederlandske lærere med at finde arbejde i Sverige med Eures

"Det var under min første ferie i Sverige, at jeg forelskede mig i dette land," siger Kirsten van Agthoven. "Jeg ønskede allerede at flytte til Sverige som barn, da jeg var 10 år. Det var naturen, jeg virkelig elskede. Den var så forskellig fra mit eget land."

Læs mere >>

28/03/2019


Eures Tyskland afholder unik event for ambitiøse orkestermusikere


Alt, du behøver vide, før du deltager i en europæisk (online) jobdag


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.