• Events

Nyhedsartikler


<< Zpět na seznam novinek

Min Eureshistorie: Edvinas Ulinskas

Som en del af festlighederne i forbindelse med Eures’ 25-års fødselsdag blev de jobsøgende brugere opfordret til at dele deres Eureshistorier og til gengæld vinde nogle rigtig gode priser. I de næste par måneder vil vi præsentere vinderne og deres erfaringer.
Picture

Hvad er din Eureshistorie?

Det var det spørgsmål, #EURES25-konkurrencen stillede jobsøgende fra hele Europa. Der kunne indsendes bidrag i form af en kort video eller et billede sammen med en kort beskrivelse af deres erfaringer, og priserne var bl.a. et sprogkursus til en værdi af 500 EUR eller uddannelse inden for erhvervskompetencer.

Deltagerne blev bedt om at tænke over, hvordan Eures havde hjulpet dem med at finde deres drømmejob, hvordan Euresvejlederne havde støttet dem med adgang til sprogundervisning og integration i et nyt land, eller hvordan Eures' jobmobilitetsportal eller europæiske (online-) jobdage havde ført til enestående jobmuligheder.

De tre vindere af konkurrencen blev offentliggjort ved en prisoverrækkelsesceremoni i forbindelse med Eures’ 25-års jubilæumsarrangement i Bruxelles den 30. januar. Den anden af disse var Edvinas Ulinskas. Her er hans historie.

 


Navn: Edvinas Ulinskas

Nationalitet: litauisk

Bidragstype: video

Profil: For omkring et år siden søgte jeg arbejde. Mens jeg scrollede igennem utallige jobmuligheder, var det eneste, jeg kunne tænke på, at få en helt ny bil [en Mercedes-Benz]. Men det eneste, jeg have råd til på det tidspunkt, var en legetøjsbil!

Jeg var heldig at finde og få et jobtilbud på en bilfabrik i Finland, og jeg pakkede derfor mine tasker og fløj afsted. Det var ikke let at flytte, men Eures trådte til og hjalp mig. Jeg fik bevilget et tilskud.

Efter at have arbejdet på bilfabrikken i nogen tid havde jeg opnået økonomisk sikkerhed og kunne omsider få min drømmebil.

Tak Eures for at hjælpe mig med at nå mine mål!

 

Der blev samtidig lanceret en konkurrence for arbejdsgivere, som opfordrede dem til at indsende et foto, der viste, hvad fri bevægelighed betyder for dem. Der blev udloddet værdikuponer til en værdi af 500 EUR, og navnene på de tre vindere blev også offentliggjort ved prisoverrækkelsen.

Hold øje med Eures' websted, hvis du vil høre mere om de vindende arbejdsgivere og de øvrige vindende jobsøgende.

 

#EURES25-konkurrencen var en del af en igangværende kampagne, der skulle fremme og fejre Eures' 25-års jubilæum. Eures, der startede i 1994, er vokset og omfatter nu 32 lande og over 1 000 vejledere. Der er i dag over 3 millioner jobmuligheder og 15 800 arbejdsgivere registreret på Eures' portal for jobmobilitet.

Vi ser frem til de næste 25 år, hvor netværket vil føre an i bestræbelserne på at sikre, at potentielle jobsøgende og arbejdsgivere er bevidste om Eures, hvad det står for, og hvordan det kan støtte dem på deres rejse gennem livet eller i deres ansættelsesprocesser.

 

Relevante links:

 

Læs mere:

Europæiske jobdage

Drop'pin@EURES

Find Euresvejledere

Leve- og arbejdsvilkår i Eureslandene

Eures' jobdatabase

Eures' tjenester for arbejdsgivere

Eures' kalender over events

Kommende onlineevents

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

 

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at hverken Eures eller Europa-Kommissionen er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.

17/12/2020

<< Zpět na seznam novinek
 
ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.