• Events

Nyhedsartikler


<< Zpět na seznam novinek

Fem grunde til at turde arbejde i udlandet

At arbejde i udlandet er en yderst udfordrende faglig og personlig oplevelse. Nogle mennesker synes at være født til at rejse, men for andre kan tanken være skræmmende. Overkommer du frygten og usikkerheden, vil du se, at der er mange rigtigt gode grunde til at træffe beslutningen ...
Picture

Oplev en ny kultur

Ikke to lande er ens, ikke engang dem, der grænser op til hinanden eller har en fælles historie. Ved at arbejde i udlandet kommer du ind i en ny kultur, og du vil se nye ting, opleve nye lyde og smage og få nye oplevelser. Du vil møde nye mennesker og besøge nye steder. Det vil udvide din horisont, så benyt dig af enhver lejlighed, du får til at deltage, lære og nyde.

 

Lær et nyt sprog

EU er en blanding af sprog og dialekter. Der er derfor stor chance for, at du får mulighed for at forbedre dine sprogfærdigheder, mens du arbejder i udlandet. Det er velkendt, at en af de bedste måder at lære et nyt sprog på er ved at bo i udlandet, fordi du er midt i det dag og nat. Så kom i gang med at øve dig!

 

Styrk din selvtillid

Som vi allerede var inde på, er det en stor udfordring at arbejde i udlandet. Men når først du har taget det første skridt ud i det ukendte, vil du sikkert blive overrasket over, hvor godt du tilpasser dig alt omkring dig. Og jo flere nye oplevelser, du kaster dig ud i, jo mere tillid får du til, at du kan klare alt, hvad du kommer ud for her i tilværelsen.

 

Forøg dine fremtidige jobmuligheder

Alt afhængigt af dit hjemland og den valgte branche kan jobmarkedet være ekstremt konkurrencepræget, og det kan være svært at finde arbejde. At tilbringe et år eller to i et land, hvor konkurrencen ikke er nær så høj, kan være en rigtig god måde at få nyttig erfaring på, og det vil gøre, at du er et skridt foran alle andre, når du vender hjem igen.

 

Skab dit eget værdisæt

Vi er alle opvokset med et værdisæt, som er skabt af de mennesker, der er omkring os. At arbejde i udlandet giver dig mulighed for at skabe dit eget, unikke værdisæt og måske ændre dit syn på visse ting. Det vil hjælpe dig med at kassere idéer og meninger, du havde før om folk og livet, og du opdager, hvad der virkeligt betyder noget for dig.

Du kan læse mere om, hvordan det at bo og arbejde i udlandet kan ændre din opfattelse af verden omkring dig, i vores relaterede artikel: Kan det at bo i udlandet øge ens selvbevidsthed?

 

Relevante links:

 

Læs mere:

Europæiske jobdage

Drop'pin@Eures

Find en Euresvejleder

Leve- og arbejdsvilkår i Eureslandene

Eures' jobdatabase

Eures' tjenester for arbejdsgivere

Eures' kalender over events

Kommende onlineevents

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

 

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at hverken Eures eller Europa-Kommissionen er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder

14/02/2019

<< Zpět na seznam novinek
 
ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.