• Events

Nyhedsartikler


<< Zpět na seznam novinek

Fem fortællinger fra Reactivate-fotokonkurrencen, der vil inspirere dig

Siden lanceringen i 2016 har Reactivate-initiativet hjulpet over 750 personer med at finde et job eller en praktikantstilling i EU. For at sætte ansigt på statistikkerne annoncerede Reactivate-teamet før pandemiudbruddet en fotokonkurrence, hvor deltagerne blev opfordret til at dele deres erfaringer fra jobmobilitetsordningen.
Picture

Deltagerne i konkurrencen blev bedt om at indsende billeder af sig selv før og efter deres medvirken i EU-initiativet og kort fortælle deres historie. Læs videre, og bliv inspireret af de fem vindere og deres erfaringer.

36-årige José Miguel fra Spanien fandt et job som systemintegrator i en lille by i det centrale Italien. Ud over Reactivate-flyttepakken modtog han også støtte til at tage et italiensk sprogkursus. José Miguel klarede sig godt på sit job, og fra at have en seksmåneders kontrakt gik han til at blive fastansat. Muligheder som denne enten griber man eller mister man, som han siger.

Da Sarata tilmeldte sig Reactivate, havde hun i lang tid kæmpet med arbejdsløshed på trods af sin kandidatgrad. Den 43-årige mor fra Frankrig var bekymret over sin egen og datterens fremtid. Reactivate-teamet hjalp Sarata med at finde sig til rette i Cork, Irland, hvor hun begyndte at arbejde som kundeoplevelsesspecialist i en B2B-virksomhed.

Selv om han aldrig mistede modet, mens han var arbejdsløs, er Alessandro taknemmelig for Reactivate. Jobmobilitetsordningen gav den 62-årige italiener en ny chance i livet og sikrede ham et job som leder i et gas- og olieselskab i Cypern.

44-årige Maria blev opfordret til at tilmelde sig Reactivate af sin bedstemor. Jobmobilitetsordningen hjalp hende med at flytte fra Spanien til Tyskland, hvor hun nu bor sammen med sin familie og arbejder som plejemedarbejder.

José Javier, 51, tilmeldte sig Reactivate midt i en svær periode, hvor han kæmpede med arbejdsløshed og familieproblemer. Takket være jobmobilitetsordningen fandt spanieren et job i Bruxelles som udvikler i en virksomhed, der tilbyder onlinekurser til EU-institutionerne. José Javier er ikke bleg for at sige, at hans kærlighed til Europa vokser dag for dag.

 

Reactivate er en EU-jobmobilitetsordning, der matcher arbejdsgivere med kvalificerede arbejdstagere og hjælper EU-borgere med at finde et job, en praktikantstilling eller en læreplads i et andet EU-land. Initiativet giver jobsøgende på 35+ adgang til jobmuligheder, uddannelsesressourcer, karriererådgivning samt økonomisk støtte til samtaler, flytning og sprogkurser. Få mere at vide om Eures' målrettede mobilitetsordninger.

 

Relevante links:

Eures' målrettede mobilitetsordninger

José Miguel

Sarata

Alessandro

Maria

José Javier

 

Læs mere:

Europæiske jobdage

Find en Euresvejleder

Leve- og arbejdsvilkår i Eureslandene

Eures' jobdatabase

Eures' tjenester for arbejdsgivere

Eures' kalender over events

Kommende onlineevents

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

 

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk, at hverken Eures eller Europa-Kommissionen er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.

12/03/2021

<< Zpět na seznam novinek
 
ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.