• Events

Nyhedsartikler


<< Zpět na seznam novinek

Dansk virksomhed rekrutterer med succes gennem Eures

Blue Ocean Robotics er en global leder i robotindustrien. Virksomheden producerer robotter, der giver bedre livskvalitet, arbejdsmiljø og produktivitet for mennesker.
Picture

Denne automatiseringsvirksomhed er hjemmehørende i Odense, Danmark, et område, hvor der er ca. 3 000 ledige stillinger i robotindustrien, men hvor der kun afgår 50 uddannede robotingeniører fra det lokale universitet.

Ved så stor en kvalifikationskløft er virksomheden nødt til at se længere væk for at få opfyldt sine rekrutteringsbehov med de bedste ingeniører. For at få støtte i denne proces har Blue Ocean Robotics hvervet hjælp fra Eures-rådgiverne på Workindenmark.

Rådgivere fra Eures kom første gang i kontakt med virksomheden i 2014, da de rakte ud til arbejdsgivere i regionen for at orientere dem om den brede vifte af tjenester, der er tilgængelige via Eures.

Siden da har Blue Ocean Robotics nydt godt af et tæt samarbejdspartnerskab og fået hjælp til at skaffe egnet personale fra hele EU. Virksomheden har nu en multinational arbejdsstyrke, hvor 16 forskellige nationaliteter er repræsenteret.

Om virksomhedens samarbejde med Eures siger Rikke Voldsgaard Risager, Vice President, Human Resources & Internal Services hos Blue Ocean Robotics, at "de er gennemprofessionelle og dygtige, og de har en fantastisk indsigt i, hvordan man yder service af høj kvalitet til virksomheder".

"I Danmark kommer de som en slags pakke" tilføjer hun. "De hjælper med rekruttering, indpasning og bosættelse af den nye medarbejder. Jeg vil stærkt anbefale dem til andre arbejdsgivere."

Eures-rådgiver Sven Michael udtaler, at "det er helt sikkert afgørende for et godt forhold til arbejdsgivere som Blue Ocean Robotics at have en åben og ærlig dialog med arbejdsgiveren om dennes rekrutteringsudfordringer og beskæftigelsesbehov."

"[Afgørende er] også klar kommunikation om de oplysninger og de oplysninger og tjenester, vi/Eures tilbyder — så begge parter har en klar, gensidig opfattelse af samarbejdet og forventning til det," tilføjede han.

Hvis du vil vide mere om de tjenester, der ydes til arbejdsgivere, og hvordan Eures kan hjælpe dig med at finde de rigtige personer med de rigtige evner, så kontakt din lokale Eures-rådgiver i dag.

 

Relevante links:

Blue Ocean Robotics

Workindenmark

 

Læs mere:

Europæiske jobdage

Drop'pin@EURES

Find en Euresvejleder

Leve- og arbejdsvilkår i Eureslandene

Eures' jobdatabase

Eures' tjenester for arbejdsgivere

Eures' kalender over events

Kommende onlineevents

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

 

Ansvarsfraskrivelse: Bemærk venligst, at hverken Eures eller Europa-Kommissionen er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.

02/03/2018

<< Zpět na seznam novinek
 
ansvarsfraskrivelse

Artiklerne skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndigheds (ELA) eller Europa-Kommissionens holdning. Desuden godkender, at hverken Eures eller ELA er ansvarlig for indholdet på nogen af ovennævnte tredjepartswebsteder.