• Events

Nyhedsartikler


Spansk kok fortæller en inspirerende Eures-succeshistorie

En kok fra Menorca realiserede sin drøm om at arbejde i udlandet, da han fandt arbejde — først i Sverige og dernæst i Tyskland — via Eures.

Læs mere >>

12/11/2018


Sådan skal du networke hvis du er genert

Hvis du er en indadvendt natur, forekommer det måske nemmere at nøjes med at networke digitalt — men har du mod på den "virkelige verden", vil du få opbygget din selvselvtillid og skille dig ud fra den virtuelle hob.

Læs mere >>

02/11/2018


"Dit første Euresjob" hjælper unge portugisiske farmaceuter med at få arbejde i Skandinavien

Medicinalindustrien i Sverige blev forvandlet i 2009, da den blev åbnet for den private sektor ved en regulering af det statsmonopoliserede marked.

Læs mere >>

26/10/2018


Sociale virksomheder: Iværksætterkultur med social virkning


Kan det at bo i udlandet øge ens selvbevidsthed?


Partnerskab mellem Eures Slovakiet og Deutsche Post udmønter sig i arbejde til 15 slovakiske studerende i Tyskland

Sommeren er en ideel mulighed for mange studerende for ikke blot at slappe af, men også forbedre deres økonomiske situation ved at finde sæsonarbejde. Takket være samarbejde mellem Eures Slovakiet og den tyske virksomhed Deutsche Post fik 15 studerende fra Slovakiet i sommeren 2018 mulighed for at arbejde som postmedarbejdere. Én af dem var Kristian på 18 år.

Læs mere >>

10/10/2018


At arbejde inden for turisme: Hvad kan det give mig?

Europa er den mest populære feriedestination i verden og tog imod mere end 670 millioner besøgende i 2017. Turistindustrien giver arbejde til 12 millioner EU-borgere og tilbyder et bredt udbud af spændende karrieremuligheder på lang sigt for dem, der ønsker at teste deres uddannelse og færdigheder i forskellige sammenhænge. Så hvad venter du på?

Læs mere >>

28/09/2018


Dit første Eures-job hjælper ung italiensk kvinde med at finde arbejde – og sig selv – i Portugal

Federica Passanante kommer fra Sicilien, hvor arbejdsløsheden – ligesom i en stor del af Syditalien – fortsat er høj et årti efter den globale finanskrise.

Læs mere >>

25/09/2018


Driver du en lille virksomhed, eller er du ved at starte den? Se her hvordan Eures kan hjælpe

Har du under 250 ansatte? Er din årlige omsætning mindre end 50 mio. EUR? I så fald anses du for at være en lille eller mellemstor virksomhed (SMV). Hvad enten du allerede driver virksomheden eller bare er ved at etablere den, kan Eures medvirke til at forenkle de forskellige trin.

Læs mere >>

21/09/2018


Vær din egen chef: Iværksætterånd og EU

En af de måder, Europa-Kommissionen bekæmper arbejdsløshed på, er ved at støtte iværksættere og selvstændige. Se her hvordan.

Læs mere >>

14/09/2018


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.

Har du brug for hjælp?