Nyhedsartikler


Leder du efter dit livs eventyr? Lapland kalder!

Leder du efter et nyt job, men ikke bare et hvilket som helst job? Måske drømmer du om et job fuld af dramatik og eventyr? Længes du efter en arbejdsplads, der er bare den lille smule anderledes, eller unik? Hvis det lyder som dig, så læs videre.

Læs mere >>

21/09/2017


Fem tips til at skabe en arbejdsplads med trivsel

De medarbejdere, I beskæftiger, er af helt central betydning for virksomheden eller organisationen. Hvad enten I har to eller to hundrede, er medarbejderne dem, der driver virksomheden fremad og hjælper jer med at nå målene. Selv om det undertiden kan være vanskeligt at finde en passende afvejning mellem medarbejdertilfredshed og en virksomheds behov og krav – og man vil aldrig kunne stille alle tilfreds hele tiden – har vi samlet en række forslag, som kan bidrage til trivsel på arbejdspladsen …

Læs mere >>

19/09/2017


Dit første Euresjob hjælper ung polsk mand med at få del i aktiviteterne i Italien!

Maciej Słowikowski er 25 år og fra Polen og boede og arbejdede som chefkok på en travl bistro i hjertet af London. Lige indtil han for et par måneder siden blev registreret hos Eures og begyndte processen med at omlægge sit liv fuldstændig.

Læs mere >>

14/09/2017


"Dit første Euresjob": Hvad får unge ud af det?

Dit første Euresjob, der oprindeligt blev oprettet i 2012 som et pilotprogram, er en målrettet jobmobilitetsordning, som hjælper dygtige unge jobsøgende i EU med at få adgang til muligheder, som tilbydes af virksomheder og organisationer i hele Europa.

Læs mere >>

13/09/2017


Eures Polen hjælper 26 jobsøgende med at finde arbejde i udlandet


"Dit første Euresjob": Hvad får organisationer ud af det?


Veltilrettelagt ansøgning sikrer græsk receptionist et nyt job i Tyskland


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Læs mere >>

02/08/2017


Onlinejobdag sender fransk turguide til portugisiske øer


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Læs mere >>

28/07/2017


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.

Har du brug for hjælp?