Nyhedsartikler


Ungdomsgarantiordning hjælper jobsøgende med at finde det første kommunikationsjob

Efter at have deltaget i flere jobsamtaler uden at der var kommet noget job ud af det, var slovenske David Banović ved at miste motivationen for fortsat at forsøge. I stedet for at give op henvendte han sig til ungdomsgarantiordningen for at få hjælp.

Læs mere >>

23/03/2017


What is VET and why should it matter to me?


5 tips til at få sociale medier til at arbejde for din organisation

Sociale medier er et fantastisk værktøj for virksomheder, men det er ikke længere nok blot at have en Facebook- eller Twitter-konto, hvis man gerne vil skille sig ud fra mængden. Hvordan sociale medier bruges, er i stadig større grad afgørende for succes, navnlig med tanke på den stigende digitalisering af de fleste målgrupper.

Læs mere >>

14/03/2017


One-stop-shop forbedrer adgangen for grænseoverskridende jobsøgende

Der er travlt hos EURES-T Oberrhein. Kontoret dækker fire regioner spredt over Tyskland, Frankrig og Schweiz, opererer på fransk og tysk og servicerer næsten 100 000 grænsearbejdere. Med så stort geografisk område at dække – for ikke at nævne de mange arrangementer, workshopper og aktiviteter, der hele tiden finder sted – så har Euresvejlederne ikke meget tid til overs. For at sætte lidt mere fart på har EURES-T Oberrhein derfor lanceret en one-stop-shop.

Læs mere >>

08/03/2017


Ungdomsgarantien kort fortalt

Ungdomsgarantien er en af de afgørende, måder hvorpå EU bidrager til at nedbringe ungdomsarbejdsløsheden. Men hvordan fungerer den, og hvordan kan unge mennesker og virksomheder blive involveret? Svarene finder du nedenfor.

Læs mere >>

08/03/2017


Finsk roadtrip spreder budskabet om arbejdskraftens mobilitet i EU til arbejdsgivere

Forsynet med en minibus og lette forfriskninger tilbragte Euresvejleder Taina Touvinen for nylig flere dage med at køre Satakunta – det sydvestlige Finland – tyndt. Målet var at forklare lokale virksomheder med udenlandsk arbejdskraft, hvordan Eures Finland kan støtte dem, især gennem finsk/svenske sprogkurser.

Læs mere >>

02/03/2017


How can businesses and organisations stay relevant in our fast-paced world?

The world is changing rapidly. The third industrial revolution, which began in the 1960s and saw electronics, IT and automated production become an integral part of our lives, has recently given way to a new age of technological advancements.

Læs mere >>

23/02/2017


Leve- og arbejdsvilkår i Østrig bliver lettere for nytilkomne takket være en letforståelig brochure

Hvis du overvejer at rejse til Østrig for at arbejde, er det en god idé at studere Eures nye brochure om leve- og arbejdsvilkår i Østrig. Brochuren ondeholder over 60 sider med praktiske oplysninger og fakta om alt, hvad der er værd at vide, hvis du overvejer at bosætte dig i landet.

Læs mere >>

22/02/2017


8 tips for online job hunting like a pro

The internet is an amazing tool when it comes to looking for a job. But it can also be confusing, with so much information and so many options making it difficult to know where to start. Before you know it, three hours have passed and you’re no closer to landing that dream job.

Læs mere >>

17/02/2017


Fra praktikant til ansat – ungdomsgaranti hjælper ung bulgarsk kvinde med at finde arbejde inden for hendes område

Efter at have studeret økonomi i 10 semestre forventede Theodora Dobreva at finde et job, der havde direkte relation til hendes uddannelse. Men efter at have afsluttet en bachelorgrad i økonomi og finanskontrol havde de to jobtilbud, hun fik, intet at gøre med hendes studieområde.

Læs mere >>

17/02/2017


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.

Har du brug for hjælp?