Nyhedsartikler


8 tips for online job hunting like a pro

The internet is an amazing tool when it comes to looking for a job. But it can also be confusing, with so much information and so many options making it difficult to know where to start. Before you know it, three hours have passed and you’re no closer to landing that dream job.

Læs mere >>

17/02/2017


Fra praktikant til ansat – ungdomsgaranti hjælper ung bulgarsk kvinde med at finde arbejde inden for hendes område

Efter at have studeret økonomi i 10 semestre forventede Theodora Dobreva at finde et job, der havde direkte relation til hendes uddannelse. Men efter at have afsluttet en bachelorgrad i økonomi og finanskontrol havde de to jobtilbud, hun fik, intet at gøre med hendes studieområde.

Læs mere >>

17/02/2017


The 5 ‘S’ rules for writing a killer cover letter

Looking for a job can be time-consuming and sometimes a bit frustrating. It can be daunting to know that you applied for your dream job last week… but so did 300 other candidates! What’s the key to success?

Læs mere >>

10/02/2017


Muligheder åbner sig for finske lærere i Sverige

Kvalificerede lærere, der søger efter arbejde i Finland, finder nye muligheder i Sverige takket være samarbejde inden for Euresnetværket.

Læs mere >>

10/02/2017


Den søde smag af succes får jobsøgende til at flytte fra Marseille til Ljubljana

To år efter at have taget springet og med hjælp fra Eures være flyttet fra Frankrig til Slovenien er konditor Valerie Labat-Gest nu ved at gøre klar til at åbne sin egen butik i Istanbul.

Læs mere >>

03/02/2017


Hjælp til unge svenskere med at skabe en karriere i den danske hotel- og restaurationsbranche

Svenske praktikanter, der ønsker at komme ind i den danske hotel- og restaurationsbranche, har fået et skub takket være et tougers kursus, der var arrangeret via Eures' grænseoverskridende samarbejde i Øresundsregionen. Det blev gennemført som en pilotundersøgelse for at sikre en tæt forbindelse mellem det, der blev undervist i på kurset, og arbejdsgiverens udtrykkelige behov

Læs mere >>

29/01/2017


Et nyt job i Østrig åbner større muligheder for slovensk jobsøgende

Ana-Marija Vratanar, som kommer fra en lille landsby i Slovenien, var på udkig efter et godt job derhjemme, da hun fik øje på en ledig stilling, der vakte hendes nysgerrighed. Jobbet, der blev slået op på hendes lokale jobcenter, var en stilling på et familiedrevet hotel i Østrig. "Hvorfor ikke prøve, tænkte jeg." Så hun kontaktede Eures-rådgiver Žarko Markovič i Ljubljana.

Læs mere >>

13/01/2017


Glædelig jul og godt nytår til jer alle

Eures vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer en glædelig jul og et godt nytår fyldt med nye muligheder. Hvis dit nytårsforsæt er at finde et nyt job, står Eures klar til at hjælpe dig med at nå dit mål, uanset om du er arbejdsløs, trænger til forandring eller gerne vil arbejde i et land med en anden kultur.

Læs mere >>

20/12/2016


Fra hobby til forretning – ungdomsgaranti hjælper ung græsk kvinde med at realisere sin drøm

Da Aristea Zachari forlod skolen, fulgte tre måneders forgæves jobjagt, hvilket gjorde hende økonomisk afhængig af sine forældre og bekymret for fremtiden. Da hun blev præsenteret for ungdomsgarantiordningen hos sit lokale karrierekontor, greb hun derfor chancen for at deltage og uddanne sig til frisør.

Læs mere >>

16/12/2016


Webinarer hjælper folk med at målrette deres CV og ansøgning til det svenske jobmarked

Hvis du er tiltrukket af idéen om at arbejde i et land med smukke, naturlige omgivelser, en sund anerkendelse af balancen mellem arbejdsliv og familieliv og en rig tradition inden for kunst og design, så er Sverige måske lige stedet for dig.

Læs mere >>

13/12/2016


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.

Har du brug for hjælp?