Nyhedsartikler


5 apps for a more effective workday


Mød teamet hos Eures Spanien!


300 SMV'er finder det perfekte match gennem udvekslingsordning


Ansættelsesprocessen hos NGO'er – sådan finder du det rette talent

Mange kan lide idéen om at arbejde for en ikkestatslig organisation (NGO), hvilket gør, at enhver jobmulighed i en NGO er eftertragtet. Med så mange medarbejdere at vælge imellem, hvordan kan din NGO så finde det rette talent til at drive organisationen videre?

Læs mere >>

11/07/2017


Spansk it-specialist får en ny start i Tyskland


NGO'er: Hvad, hvorfor og hvor?

Du er sikkert stødt på forkortelsen "NGO" på Drop’pin@EURES, hos Eures selv og forskellige andre jobrelaterede websteder. Men hvad er NGO'er, hvorfor skulle du gerne ville arbejde for én, og hvor kan du få mere at vide?

Læs mere >>

04/07/2017


Tilbud om kvalitet og kvantitet på slovakisk jobmesse


Hvad du skal gøre og ikke gøre, når du starter en virksomhed – kom ind i kampen

At starte sin egen virksomhed kræver konkurrencementalitet og kan sammenlignes med at lede et succesrigt sportshold. Så lad os gøre os klar til at gå til stålet!

Læs mere >>

27/06/2017


Jobmesser: få mest ud af din tid

Du har fundet en jobmesse, du gerne vil deltage i, og har fuldført registreringsprocessen (hvis det er nødvendigt!) - Hvad er det næste så? Du tror måske, at det er nok blot at indfinde sig på dagen, men for at få mest ud af en jobmesse – og bruge din tid fornuftigt – kan det være en god idé med lidt planlægning på forhånd…

Læs mere >>

22/06/2017


Sverige inviterer græske sundhedsspecialister nordpå

Et vellykket beskæftigelseskoncept opfordrer sundhedsprofessionelle til at udskifte Grækenland med Sverige. Den seneste udgave af Den Svenske Uge, der afholdes hvert halve år i Athen og Thessaloníki, løb af stablen sidste måned, og samarbejdet mellem de to lande går mange år tilbage.

Læs mere >>

20/06/2017


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.

Har du brug for hjælp?