Nyhedsartikler


Estisk miljøspecialist nyder livet i Göteborg

Merit Kaal fra Estland udvider sin horisont med nyt job i Sverige – og opfordrer andre jobsøgende til også at prøve at arbejde i udlandet.

Læs mere >>

11/10/2017


5 store fordele ved et praktikophold

22-årige Jonna Dromberg arbejder som praktikant for CupoNation i Finland. Efter lige at være blevet tilbudt en læreplads i virksomheden er hun den ideelle til at nævne fem store fordele ved at gennemføre et praktikophold…

Læs mere >>

06/10/2017


Sæt kryds i kalenderen: Kampagneuge for erhvervsfag

Opråb til alle vordende konditorer, salgschefer og computerprogrammører. Uanset om du er i startfasen eller drømmer om et karriereskift, kan du til efteråret få mere at vide om den uddannelse, der skal til, for at du kan få dit drømmejob – også selv om du endnu ikke er sikker på, hvilken vej du ønsker at gå.

Læs mere >>

05/10/2017


5 tips til at strømline dit cv

Cv'er. Curriculum vitae. Datalister. Det er underordnet, hvad du kalder dem, da de har ét klart formål: at promovere dig, din viden og dine kvalifikationer – og overbevise en rekrutteringsansvarlig om, at det er værd at indkalde dig til samtale. Der er mange meninger om, hvad der er et perfekt cv, hvilke oplysninger der skal med, hvilken struktur det skal have… men i stedet for at gentage dette ser vi nærmere på nogle mere overordnede emner for at hjælpe dig med at strømline det, du kan tilbyde.

Læs mere >>

27/09/2017


Leder du efter dit livs eventyr? Lapland kalder!

Leder du efter et nyt job, men ikke bare et hvilket som helst job? Måske drømmer du om et job fuld af dramatik og eventyr? Længes du efter en arbejdsplads, der er bare den lille smule anderledes, eller unik? Hvis det lyder som dig, så læs videre.

Læs mere >>

21/09/2017


Fem tips til at skabe en arbejdsplads med trivsel

De medarbejdere, I beskæftiger, er af helt central betydning for virksomheden eller organisationen. Hvad enten I har to eller to hundrede, er medarbejderne dem, der driver virksomheden fremad og hjælper jer med at nå målene. Selv om det undertiden kan være vanskeligt at finde en passende afvejning mellem medarbejdertilfredshed og en virksomheds behov og krav – og man vil aldrig kunne stille alle tilfreds hele tiden – har vi samlet en række forslag, som kan bidrage til trivsel på arbejdspladsen …

Læs mere >>

19/09/2017


Dit første Euresjob hjælper ung polsk mand med at få del i aktiviteterne i Italien!

Maciej Słowikowski er 25 år og fra Polen og boede og arbejdede som chefkok på en travl bistro i hjertet af London. Lige indtil han for et par måneder siden blev registreret hos Eures og begyndte processen med at omlægge sit liv fuldstændig.

Læs mere >>

14/09/2017


"Dit første Euresjob": Hvad får unge ud af det?

Dit første Euresjob, der oprindeligt blev oprettet i 2012 som et pilotprogram, er en målrettet jobmobilitetsordning, som hjælper dygtige unge jobsøgende i EU med at få adgang til muligheder, som tilbydes af virksomheder og organisationer i hele Europa.

Læs mere >>

13/09/2017


Eures Polen hjælper 26 jobsøgende med at finde arbejde i udlandet


"Dit første Euresjob": Hvad får organisationer ud af det?


ansvarsfraskrivelse

Artiklerne "Fokus på…" skal give brugerne af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og tilskynde til diskussion og debat. De afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens holdning.

Har du brug for hjælp?