Advarsel
EURES-portalen vil pga. nødvendigt vedligeholdelsesarbejde ikke være tilgængelig fra 08/05/2021 14:30 til 08/05/2021 20:00 (lokal tid i Bruxelles). Vi beklager ulejligheden.

Meddelelse
Snart vil Den Europæiske Arbejdsmyndighed (ELA) have ansvaret for EURES European Coordination Office (ECO) ... dette vil blandt andet omfatte ledelsen af denne portal. Vil du vide mere om ELA? Du finder alle relevante oplysninger og mere her .

Arbejde overalt i Europa

Søg. Find. Match.

EURES i et nøddeskal

Gratis. Flersproget. Menneskelig Netværk

Eures blev oprettet i 1994 som et europæisk samarbejdsnetværk for arbejdsformidlinger med det formål at fremme arbejdskraftens frie bevægelighed. Netværket har altid gjort en stor indsats for, at europæiske borgere skal have samme muligheder uanset sprogbarrierer, kulturelle forskelle, bureaukratiske udfordringer, forskelle i beskæftigelseslovgivning og manglende anerkendelse af uddannelsesbeviser i hele Europa.

Højdepunkter

Bliv EURES-medlem eller -partner

For at styrke Eures og gøre det mere effektivt som instrument til at fremme den frie bevægelighed og forbedre måden, det europæiske arbejdsmarked funger på, har netværket gennemgået en reform, som er indarbejdet i forordning (EU) 2016/589 (Euresforordningen).

Bliv involveret