• Събития

Статии с новини


Открийте вашите новини

Meeting Point Jobs Fair in Pordenone Gave Job Opportunities to Jobseekers from Denmark, Malta and Sweden


How three young Spaniards found opportunities abroad with EURES


EURES member organisations make free movement a reality for healthcare workers


Целево мероприятие за набиране на персонал помага на двама нидерландски учители да намерят работа в Швеция с EURES

„Докато бях за първи път на почивка в Швеция, се влюбих в тази страна“, разказва Кирстен ван Агтовен. Още от 10-годишна исках да се преместя в Швеция. Това, което наистина ми хареса, беше природата. Беше толкова различна от природата в моята страна.“

Прочети повече >>

28/03/2019


Видео блог: Хосе намира работа в Швеция благодарение на Reactivate

Хосе от Португалия разказва как Reactivate, програма на ЕС за професионална мобилност, която подкрепя свободното движение на работници над 35...

Прочети повече >>

29/01/2019


Събеседвания тип „бързи срещи“ в Мадрид: EURES Испания и EURES Швеция обединяват усилията си за създаване на възможности в сектора на кетъринга

EURES Испания и EURES Швеция си сътрудничат по третото издание на новаторското събитие тип „бързи срещи“ в сектора на кетъринга. Това е най-новото от редица организирани събития като част от проекта „Готвачи в Швеция“.

Прочети повече >>

12/12/2018


Испански готвач споделя вдъхновяваща история за успех с EURES

Готвач от Менорка осъществява мечтата си да работи в чужбина, когато намира работа — най-напред в Швеция, а след това в Германия — чрез EURES.

Прочети повече >>

12/11/2018


„Твоята първа работа с EURES“ помага на младите португалски фармацевти да намерят работа в Скандинавия

През 2009 г. фармацевтичната промишленост в Швеция бе трансформирана, когато повторно регулиране на монополизирания от държавата пазар я отвори за частния сектор.

Прочети повече >>

26/10/2018


EURES Швеция помага на търсещите работа да оформят автобиографиите си спрямо изискванията на шведския пазар на труда

Обмисляли ли сте да работите и живеете в Швеция? Страната се гордее с това, че е създала едни от най-прогресивните права на работниците, има много политики, насочени към семейството, разполага с новаторски отрасли и добър баланс между професионалния и личния живот.

Прочети повече >>

29/03/2018


Пътят към успеха на стартиращи предприятия в Европа: поглед през годините

Siemens, Lego, Gucci, Virgin и Skype са световноизвестни марки. Взети заедно те осигуряват работа на хиляди хора, развиват дейност в стотици държави и се радват на значителни приходи.

Прочети повече >>

20/03/2018


непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.