• Събития

Статии с новини


Открийте вашите новини

Meeting Point Jobs Fair in Pordenone Gave Job Opportunities to Jobseekers from Denmark, Malta and Sweden


Is this the key to European mobility? – Denmark’s strategy focuses on family focused opportunities

Moving to another European Member State to find work is becoming increasingly common thanks in part to the opportunities presented by the EURES network. However, typically, a career move is driven by one person’s desire to find a better job. Lesser emphasis is placed on the opportunities for spouses and other partners.

Прочети повече >>

22/01/2020


Celebrating 25 years of success: EURES Denmark

As EURES celebrates its 25th anniversary, the network is taking the opportunity to recognise its successes over the past 25 years and to look ahead to the future. In this article, we look specifically at some of the achievements of EURES Denmark.

Прочети повече >>

06/12/2019


Френски учен в областта на данните се установява в Дания благодарение на подкрепата на EURES

Орели Жиро винаги е искала да живее в скандинавска държава, така че, когато се появява възможност да се премести в Дания, тя я използва. Разговаряхме с Орели, както и с Ларс Рунго от Workindenmark, за да разберем как от EURES са я подкрепил при нейното преместване.

Прочети повече >>

05/12/2019


Работа в областта на информационните технологии в Дания: Четирима професионалисти споделят своите истории

През 2017 г. EURES Дания представи „Моят повратен момент в Дания“ — серия от четири кратки видеоклипа, посветени на емигрантите, живеещи и работещи в Дания. През август 2019 г., след като забелязват огромното търсене на квалифицирани специалисти в областта на информационните технологии в Дания, от EURES Дания представят видеоклип, в който се поставя специален акцент върху работещите в Дания емигранти, които са специалисти в тази област. Във видеоклипа, който вече е достъпен за над 10 000 души в социалните медии, се споделя опитът на четирима граждани на ЕС, които са се преместили в Орхус, Дания, за да работят в областта на информационните технологии.

Прочети повече >>

24/10/2019


Щастливи емигранти споделят своя „Повратен момент в Дания“


Курс за електронно обучение за успешно търсене на работа в Дания

Екипът на EURES Дания е създал курс за електронно обучение, за да помогне на търсещите работа в тази скандинавска държава.

Прочети повече >>

12/04/2018


Пътят към успеха на стартиращи предприятия в Европа: поглед през годините

Siemens, Lego, Gucci, Virgin и Skype са световноизвестни марки. Взети заедно те осигуряват работа на хиляди хора, развиват дейност в стотици държави и се радват на значителни приходи.

Прочети повече >>

20/03/2018


Успехът на датската компания в наемането на работна ръка чрез EURES

Blue Ocean Robotics е световен лидер в сектора на роботостроенето. Компанията произвежда роботи, които подобряват качеството на живот, работната среда и производителността на хората

Прочети повече >>

02/03/2018


Личният подход: Истински истории за успех в Дания

Workindenmark създаде нова брошура, в която са събрани редица успешни лични истории на хора, направили смелата стъпка да живеят и работят в Дания.

Прочети повече >>

22/02/2018


непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.