• Събития

Статии с новини


Открийте вашите новини

Как да се подготвите за преместването си в чужбина

Работата в чужбина може да е чудесна стъпка към вашето професионално развитие, но има риск самото преместване да крие големи предизвикателства. Взели сте решението и сте приели работата, но сега не е моментът да се поддавате на вълнения. Има още неща, които трябва да планирате и EURES е на разположение, за да ви помогне.

Прочети повече >>

КУЛТУРА, СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ СЕЛСКО, ГОРСКО И РИБНО СТОПАНСТВО СЪЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ТВОРЧЕСКИ ПРОДУКТИ; ДАЛЕКОСЪОБЩ АДМИНИСТРАТИВНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПРОИЗВОДСТВО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ И НА ГАЗООБ EURES Portal Европа ФИНАНСОВИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОСТАВЯНЕ НА ВОДИ, КАНАЛИЗАЦИОННИ УСЛУГИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ И ВЪЗСТАНО ХУМАННО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СОЦИАЛНА РАБОТА Hints and tips ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО Търсещи работа ДОБИВНА ПРОМИШЛЕНОСТ ТРАНСПОРТ, СКЛАДИРАНЕ И ПОЩИ Условия на живот и труд ПРЕРАБОТВАЩА ПРОМИШЛЕНОСТ СТРОИТЕЛСТВО ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ДЕЙНОСТИ НА ДОМАКИНСТВА КАТО РАБОТОДАТЕЛИ, НЕДИФЕРЕНЦИРАНИ ДЕЙНОСТИ НА ДОМА ТЪРГОВИЯ; РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ И МОТОЦИКЛЕТИ ОПЕРАЦИИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЙНОСТИ И НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ОБРАЗОВАНИЕ Youth Your first EURES job ДЕЙНОСТИ НА ЕКСТЕРИТОРИАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ И СЛУЖБИ

04/12/2020


Моят опит с EURES: Хавиер Кордеро

Наскоро EURES отбеляза своя 25-и рожден ден. Като част от честванията търсещите работа бяха поканени да споделят своя опит с EURES в замяна на възможността да спечелят страхотни награди. Победителите са вече обявени и през следващите няколко месеца ще разкажем техните истории.

Прочети повече >>

КУЛТУРА, СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ СЕЛСКО, ГОРСКО И РИБНО СТОПАНСТВО СЪЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ТВОРЧЕСКИ ПРОДУКТИ; ДАЛЕКОСЪОБЩ АДМИНИСТРАТИВНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПРОИЗВОДСТВО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ И НА ГАЗООБ Мрежата на EURES EURES Portal Европа External EURES news ФИНАНСОВИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОСТАВЯНЕ НА ВОДИ, КАНАЛИЗАЦИОННИ УСЛУГИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ И ВЪЗСТАНО ХУМАННО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СОЦИАЛНА РАБОТА ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО Търсещи работа ДОБИВНА ПРОМИШЛЕНОСТ ТРАНСПОРТ, СКЛАДИРАНЕ И ПОЩИ Условия на живот и труд ПРЕРАБОТВАЩА ПРОМИШЛЕНОСТ СТРОИТЕЛСТВО News/reports/statistics ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ Personal success stories ДЕЙНОСТИ НА ДОМАКИНСТВА КАТО РАБОТОДАТЕЛИ, НЕДИФЕРЕНЦИРАНИ ДЕЙНОСТИ НА ДОМА ТЪРГОВИЯ; РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ И МОТОЦИКЛЕТИ ОПЕРАЦИИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЙНОСТИ И НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ОБРАЗОВАНИЕ Youth Your first EURES job

14/04/2020


Договаряне на заплата: Откъде да започна?

На определен етап от професионалното ви развитие може да ви се удаде възможност да договаряте заплатата си. Това е сложна задача. Дали не искате твърде висока сума и не рискувате да засегнете отсрещната страна? Или искате твърде ниска сума, като така рискувате да подцените уменията си? В тази статия ще ви предложим няколко начални съвети.

Прочети повече >>

КУЛТУРА, СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ СЕЛСКО, ГОРСКО И РИБНО СТОПАНСТВО Business /Entrepreneurship СЪЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ТВОРЧЕСКИ ПРОДУКТИ; ДАЛЕКОСЪОБЩ АДМИНИСТРАТИВНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ПРОИЗВОДСТВО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ И НА ГАЗООБ EURES Portal Европа ФИНАНСОВИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОСТАВЯНЕ НА ВОДИ, КАНАЛИЗАЦИОННИ УСЛУГИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ОТПАДЪЦИ И ВЪЗСТАНО ХУМАННО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СОЦИАЛНА РАБОТА Hints and tips ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО Търсещи работа ДОБИВНА ПРОМИШЛЕНОСТ ТРАНСПОРТ, СКЛАДИРАНЕ И ПОЩИ Условия на живот и труд ПРЕРАБОТВАЩА ПРОМИШЛЕНОСТ ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ДЕЙНОСТИ НА ДОМАКИНСТВА КАТО РАБОТОДАТЕЛИ, НЕДИФЕРЕНЦИРАНИ ДЕЙНОСТИ НА ДОМА Recruiting trends ТЪРГОВИЯ; РЕМОНТ НА АВТОМОБИЛИ И МОТОЦИКЛЕТИ ОПЕРАЦИИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЙНОСТИ И НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ОБРАЗОВАНИЕ Youth Your first EURES job

07/03/2019


Още един щастлив бенефициер споделя историята си с EURES Испания

През ноември 2018 г. публикувахме статия за Хуан Карлос — бенефициер на EURES, който сподели историята си на Facebook страницата EURES Испания. През декември Алехандра Франч от Сарагоса беше последният бенефициер на EURES, който сподели опита си в социалната мрежа. Ето и историята на Алехандра.

Прочети повече >>

21/02/2019


Пет причини да се осмелите да работите в чужбина

Работата в чужбина е голямо професионално и лично предизвикателство. За някои хора пътуването идва естествено, а други не могат и да си помислят за такова нещо. Ако преодолеем страха и несигурността, ще видим, че има много причини да се решим да пътуваме...

Прочети повече >>

14/02/2019


„Твоята първа работа с EURES“ помага на младите португалски фармацевти да намерят работа в Скандинавия

През 2009 г. фармацевтичната промишленост в Швеция бе трансформирана, когато повторно регулиране на монополизирания от държавата пазар я отвори за частния сектор.

Прочети повече >>

26/10/2018


Щастливи емигранти споделят своя „Повратен момент в Дания“


Общ работник от Хърватия започва професионално развитие като инженер в Германия благодарение на Твоята първа работа с EURES.


Германия се нуждае от работници в сектора на грижите, … така чеCristina се качва на самолета

Испанската болногледачка Cristina Cañadas Pequin спешно търси работа. Временният ѝ договор току-що е изтекъл, а предложенията за работа в страната ѝ са ограничени. Тя кандидатства за стаж в Германия чрез проекта на „Твоята първа работа с EURES“ (YfEJ) и накрая намира позицията, която търси.

Прочети повече >>

16/03/2018


Успехът на датската компания в наемането на работна ръка чрез EURES


непоемане на отговорност

Статиите са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Съдържанието им не отразява непременно гледната точка на Европейски Орган По Труда (ЕЛА) нито Европейската комисия. Освен това, ЕURES, нито ЕЛА не поемат отговорност за който и да е от горепосочените уебсайтове на трети.