• Събития

Статии с новини


Открийте вашите новини

Как да се възползвате максимално от Drop’pin@EURES: организации


Вълнуващи нови професионални перспективи за творците, които осветяват градовете ни

Когато на визитната ви картичка пише „светлинен творец“, комплиментите валят един след друг, но откриването на стабилна работа може да се окаже проблем. Въпреки това бъдещето вече изглежда по-светло за редица творци в този сектор, след като талантът им бе представен на потенциални работодатели на среща в Стокхолм в рамките на специална инициатива на EURES.

Прочети повече >>

04/11/2016


Ускорено обучение за вашата първа работа с цифрови технологии

Ако съчетаете нови технически умения с ключови „социални умения“, ще имате повече шансове да намерите работа и да запазите работното си място. Това е концепцията, на която се основава „FIT4Jobs“, ирландска инициатива за обучение за заетост, която неотдавна беше успешно реализирана в пет други държави от ЕС.

Прочети повече >>

26/08/2016


Съветници на EURES помагат на завършващи училище да преценят възможните варианти

В Латвия завършващите училище добиват представа за търсенето на работа в Европа чрез дейността на съветниците на EURES, които посещават училищата и разговарят директно с бъдещите търсещи работа.

Прочети повече >>

01/09/2015


непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.