• Събития

Статии с новини


<< Назад към списъка с новини

Как да се възползвате максимално от Drop’pin@EURES: организации

Drop’pin@EURES предлага редица чудесни възможности за фирми и организации. Как да се възползвате максимално от тях? В най-новата ни статия ви даваме ценни съвети...
Picture

Създаване на профил

Ако все още нямате профил в EURES, това е първата стъпка. Отделете няколко минути, за да попълните съвсем простия онлайн формуляр, а в замяна организацията ви ще има достъп до пълния набор от предимства на Drop’pin@EURES’s.

Рекламиране на работно място

Във всяка страна процесът е различен, но изходната позиция е една. Изберете вашата държава от падащото меню и следвайте връзките, които се появяват. Когато рекламирате работното място в Drop’pin@EURES, достигате множество потенциални млади служители от цяла Европа.

Публикувайте възможност за млади хора

Възможностите за млади хора, публикувани в Drop’pin@EURES, могат да включват професионално обучение, стажове, езиково обучение, електронно обучение, доброволчески дейности, подпомагане на предприемачеството и много други. Можете да ги публикувате ръчно (препоръчва се за по-малки организации или индивидуални възможности) или да ги вземете директно от уебсайта на вашата фирма или организация (препоръчва се за по-големи организации или многобройни възможности). Както при рекламирането на работно място, основната полза от публикуването на възможност за млади хора в Drop’pin@EURES е готовата аудитория от младежи, търсещи възможности точно като вашата.

Намерете кандидати и запълнете свободните позиции

След като публикувате работно място или възможност, Drop’pin@EURES ви позволява да търсите потенциални кандидати, които отговарят на вашите нужди. Можете да преглеждате автобиографиите им, да проверявате уменията и опита им и да намерите идеалния нов служител.

Прегледайте архива на новините за интересни статии и съвети

В раздела с новините на Drop’pin@EURES има множество статии със съвети, насоки и анализи по основни теми във връзка с човешките ресурси и управлението. Обхванато е всичко, като се започне от това защо културните различия са предимство за дадена фирма до съвети за създаването на преуспяващо работно място, което го прави полезен ресурс за всяка фирма или организация, възнамеряваща да разшири хоризонта си.

Открийте Твоята първа работа с EURES и Reactivate

Drop’pin@EURES предлага не само собствени възможности, но и подкрепя инициативи и услуги като Твоята първа работа с EURES и Reactivate. Това са целеви схеми за мобилност, които помагат на организации и фирми да намерят квалифицирани служители от друга държава — членка на ЕС, за да запълнят пропуските в уменията. Ако ви е трудно да намерите служители със специфичен набор от умения в собствената си страна, може би „Твоята първа работа с EURES“ и Reactivate са решението за вас.

 

Научете повече

Искате да научите повече за Drop’pin@EURES и какво той може да предложи на организации или фирми като вашата? Посетете уебстраницата наDrop’pin@EURES или прегледайте публикациите по-долу:

Запознайте се с Drop’pin@EURES и публикувайте възможности за млади хора само за минути

Фирми и организации: научете повече

Образователни институции: научете повече

 

Връзки по темата:

Drop’pin@EURES

онлайн формуляр

изходната позиция

Възможности за млади хора

към търсене на потенциални кандидати

раздел с новини

Твоята първа работа с EURES

Reactivate

Запознайте се с Drop’pin@EURES и публикувайте възможности за млади хора само за минути

Фирми и организации: научете повече

Образователни институции: научете повече

 

Допълнителна информация: 

Европейски дни на труда 

Drop’pin@EURES 

Търсене на съветници на EURES 

Условия на живот и труд в страните от EURES 

База данни с работни места на EURES 

Услуги на EURES за работодатели 

Календар на събитията на EURES 

Предстоящи онлайн събития 

EURES във Facebook 

EURES в Twitter 

EURES в LinkedIn

 

Отказ от отговорност: Следва да се има предвид, че нито ЕURES, нито Европейската комисия поемат отговорност за който и да е от горепосочените уебсайтове на трети страни.

08/02/2018

<< Назад към списъка с новини
 
непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.