• Събития

Статии с новини


<< Назад към списъка с новини

EURES подкаст 1: Търсещи работа от Франция намират свободни работни места в туристическия сектор в Словения благодарение на събитие на EURES

Онлайн събитието Seize the Summer with EURES 2018 (Възползвай се от лятото с EURES 2018) събра работодатели от сектора на туризма и хранително-вкусовата промишленост в Хърватия, Португалия, Словения, Испания, Франция, Италия, Гърция, Малта и Кипър. ..
Picture

Онлайн събитието Seize the Summer with EURES 2018 (Възползвай се от лятото с EURES 2018) събра работодатели от сектора на туризма и хранително-вкусовата промишленост в Хърватия, Португалия, Словения, Испания, Франция, Италия, Гърция, Малта и Кипър. Участваха търсещи работа лица от държавите от ЕС и Европейското икономическо пространство. Настя, която е съветник на EURES в Словения, помогна за координацията на събитието. Именно благодарение на нея търсещият работа Клемент от Франция, който присъства на събитието, намира свободно работно място в хотел в Словения. Чуйте опита, споделен от Настя, Клемент и Тея, които представят LifeClass Hotels & Spa, един от участващите в събитието работодатели. 

 

06/12/2018

<< Назад към списъка с новини
 
непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.