• Събития

Статии с новини


<< Назад към списъка с новини

Ръководство стъпка по стъпка за намирането на подходящия кандидат

Порталът EURES предоставя на дружествата достъп до над 350 000 регистрирани автобиографии. Така търсенето сред тях, с цел намиране на най-подходящия кандидат, е максимално улеснено.
Picture

Ако все още не сте се запознали в подробности с всичко, което предлага порталът, или пък считате, че нямате задълбочени технически познания, тогава ви предоставяме помощ под формата на видео, осигурено от EURES.

Видеоурокът „Ръководство за раздела „Намерете кандидати““ е с продължителност малко над две минути и ви насочва стъпка по стъпка в процеса на търсене и намиране на подходящите кандидати с помощта на портала EURES.

Видеото показва функциите на уебсайта, като дава ясни и прости указания едновременно със снимки на екрана, така че когато решите да пристъпите към търсене, ще разпознаете всеки етап и ще знаете какво точно да направите и къде да кликнете след това.

Ще научите как и къде да създадете потребителския си профил, как да осъществявате търсене въз основата на критерии като професия, езикови умения или шофьорска книжка, а така също и как да въвеждате в търсенето си по-подробни критерии, за да получавате още по-подходящи резултати.

Видеото ви помага да се ориентирате и ви позволява да извлечете максимума от раздела „Намерете кандидати“, което означава, че ще можете да попълвате бързо и лесно всяка една свободна длъжност.

Гледайте видеото сега, за да преминете към обиколката на портала EURES, и да намерите вашите потенциални служители още днес!

 

Връзки по темата:

Портал за професионална мобилност EURES — Ръководство за раздела „Намерете кандидати“ 2017

 

Допълнителна информация:

Европейски дни на труда

Drop’pin@EURES

Търсене на съветници на EURES

Условия на живот и труд в страните от EURES

База данни на EURES с работни места

Услуги на EURES за работодатели

EURES Календар на събитията на EURES

Предстоящи онлайн събития

EURES във Facebook

EURES във Twitter

EURES във LinkedIn

 

Отказ от отговорност: Следва да се има предвид, че нито ЕURES, нито Европейската комисия поемат отговорност за който и да е от горепосочените уебсайтове на трети страни.

07/06/2018

<< Назад към списъка с новини
 
непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.