• Събития

Статии с новини


<< Назад към списъка с новини

Нова година — нова работа в друга държава!

Поставихте ли си цели за новата година? Какво ще кажете за нова работа в друга държава? Защо 2018 да не стане годината, която ще промени живота ви?
Picture

Службите и персоналът на EURES вече са готови да ви съдействат за успех в новата година. Ако сте безработни, търсите работа или възможности за обучение или стаж, можете да получите подкрепа по различни програми на EURES.

 

Програмата Drop'pin@EURES е отворена за желаещите да направят първите си стъпки на пазара на труда и предлага широк кръг от възможности, включително практики, стажове, обучения, курсове под формата на онлайн обучение и много други.

 

През 2018 г. ставате на 35? Можете да погледнете Reactivate. Тази програма помага на гражданите на ЕС, които са на 35 и повече години, да намерят възможност за работа, стаж или практика в друга държава от ЕС. Или, ако сте между 18 и 35 години, можете да ползвате програмата „Твоята първа работа с EURES“, чиято цел е да свърже търсещите работа с работодатели, които търсят кандидати.

 

Останете с нас

 

През 2018 г. на портала ви очакват много нови материали, които ще ви държат в течение за последните новини и инициативи на EURES. Независимо дали търсите работа, или сте работодател, нуждаещ се от съвет или помощ да попълни свободни работни позиции, дръжте връзка с нас през 2018 г.

 

Дотогава ви пожелаваме весели празници и щастие и здраве през Новата година!

 

Връзки по темата:

 

Drop'pin@EURES

 

Reactivate

 

Твоята първа работа с EURES

 

Допълнителна информация:

 

Търсене на съветници на EURES

 

Условия на живот и труд в страните от EURES

 

База данни с работни места на EURES

 

Услуги на EURES за работодатели

 

Календар на събитията на EURES

 

Предстоящи онлайн събития

 

EURES във Facebook

 

EURES в Twitter

 

EURES в LinkedIn

 

Отказ от отговорност: Следва да се има предвид, че нито ЕURES, нито Европейската комисия поемат отговорност за който и да е от горепосочените уебсайтове на трети страни.

26/12/2017

<< Назад към списъка с новини
 
непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.