• Събития

Статии с новини


<< Назад към списъка с новини

Конкурсът #EU4FairWork за работещи лица и работодатели е открит за участие!

Работещо лице ли сте, или работодател? Европейската платформа за противодействие на недекларирания труд и Европейският орган по труда (ЕОТ) обявиха конкурса #EU4FairWork за материали за социалните медии. Искаме да чуем опита ви във връзка с декларирания труд и какво означава той за вас.
Picture

Желаете ли да спечелите атрактивни награди? От 10 юни до 21 август имате шанс за това, като участвате в конкурса!

Ако сте работещо лица, изпратете снимка или видеоклип с продължителност до 90 секунди, представящи вашия опит и ползите от полагането на деклариран труд, придружени с кратко описание. Включете мотото: „Печели, декларирай, бъди осигурен!“ и хаштага #EU4FairWork по креативен начин. Можете да спечелите таблет, фотоапарат и много повече! За участие в конкурса, информация за наградите и съвети как да индивидуализирате участието си посетете следната уебстраница.

Ако сте работодател, изпратете снимка или видеоклип с продължителност до 90 секунди, представящи значението на декларирания труд за вашето предприятие, придружени с кратко описание. Включете мотото на кампанията: „Работа на чисто, живот на чисто“ и хаштага #EU4FairWork по креативен начин. Можете да спечелите корпоративен видеоклип, ваучер за обучение и много повече! За участие в конкурса, информация за наградите и съвети как да индивидуализирате участието си посетете следната уебстраница.

Победителите ще бъдат обявени през втората седмица на септември 2020 г.

Конкурсът се провежда в рамките на първата европейска кампания за деклариран труд, организирана от Европейската платформа за противодействие на недекларирания труд с участието на ЕОТ от март до октомври 2020 г. Желаете ли да научите повече за други дейности? Посетете уебстраницата на кампанията тук.

Съдействайте за разпространението на посланието, че декларираният труд си струва. Желаем ви успех!

30/07/2020

<< Назад към списъка с новини
 
непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.