Статии с новини


Германска фирма запълва 400 работни места за 5 години с помощта на EURES


Томболата #YourCareerMove помага на френски студент да поеме по пътя на работа в чужбина и в сектора на автомобилните спортове

Florian Henault/Флориан Ено от Лилбон, Нормандия обмисля възможността за работа в чужбина още откакто научава за това чрез младежкия информационен център в региона.

Прочети повече >>

12/02/2018


Как да се възползвате максимално от Drop’pin@EURES: организации


Поляк, търсещ работа, намира подходяща работа в чужбина


Как да се възползвате максимално от Drop’pin@EURES: младежи

Вече открихте Drop’pin@EURES и всичките страхотни възможности, които тя предлага. Но как да се възползвате максимално от тях? Ние ще ви помогнем!

Прочети повече >>

19/01/2018


Предимствата да работиш в Португалия – българската история


Защо грижата за страницата на фирмата ви във Facebook е добра инвестиция?

Превърнете Facebook в удобния квартален магазин от едно време и създайте лоялност към марката ви с малък бюджет и много изобретателност.

Прочети повече >>

05/01/2018


Как Европейският корпус за солидарност помага на търсещите работа да се развиват професионално


Нова година — нова работа в друга държава!

Поставихте ли си цели за новата година? Какво ще кажете за нова работа в друга държава? Защо 2018 да не стане годината, която ще промени живота ви?

Прочети повече >>

26/12/2017


Actiris International — специализирано звено за подпомагане на работодатели със седалище в чужбина с цел наемане на търсещи работа лица от Брюксел

Международният отдел на публичната служба по заетостта в Брюксел улеснява европейските работодатели да наемат подходящи хора за съответната работа.

Прочети повече >>

21/12/2017


непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.