Статии с новини


Имате ли навършени 35 години или повече? Безработен ли сте? Дайте тласък на професионалното си развитие с помощ от „Reactivate“

Работа зад граница не само за онези, които са пропуснали години и са дипломирани наскоро. Схемата на ЕС за професионална мобилност „Reactivate“ има за цел да помогне на по-възрастни работници, които искат да разширят хоризонтите си.

Прочети повече >>

27/07/2017


5 apps for a more effective workday


Запознайте се с екипа на EURES Испания!

„Какво представлява EURES?“ „Кои са хората, работещи за EURES Испания?“ „С какво се занимават и как могат да ми помогнат?“

Прочети повече >>

18/07/2017


300 МСП намират подходящи кандидати чрез схема за обмен


Наемане на служители в НПО — как да разпознаете подходящите за вас ценни кадри!

Много хора биха искали да работят в неправителствена организация (НПО), затова интересът към всяка свободна длъжност в НПО е голям. При толкова много кандидати, от които да избирате, как можете да намерите най-подходящите кадри, които ще подтикнат вашата НПО напред?

Прочети повече >>

11/07/2017


Испански специалист по ИТ поставя ново начало в Германия


НПО: какво, защо и къде?

Сигурно сте попадали на съкращението НПО на уебсайта Drop’pin@EURES, на портала на EURES и на различни други уебсайтове във връзка със заетостта. Какво обаче представляват НПО, защо бихте искали да работите за такава организация и къде можете да получите повече информация?

Прочети повече >>

04/07/2017


Предлагане на качество и количество на трудовата борса в Словакия


Правила при стартиране на бизнес — влезте в играта

Стартирането на бизнес изисква състезателен дух и има много общо с ръководенето на успешен спортен отбор. Да се приготвим за бой!

Прочети повече >>

27/06/2017


Трудовите борси: използвайте времето си максимално

Намерили сте трудова борса, на която искате да отидете, и сте изпълнили процедурата по регистрация (ако е необходимо). Какво следва? Може би смятате, че е достатъчно да се появите там, но за да извлечете максимална полза и да използвате времето си разумно, е добре да планирате нещата предварително...

Прочети повече >>

22/06/2017


непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.