Статии с новини


5 съвета за създаване на преуспяващо работно място

Хората, които наемате на работа, са сърцето на вашия бизнес или организация. Независимо дали екипът ви се състои от двама или от двеста души, служителите ви са тези, които движат компанията напред и ви помагат да постигнете целите си. Въпреки че е трудно да се постигне баланс между удовлетворението на персонала и изискванията на една компания — и никога няма да успеете да удовлетворите всички едновременно — ние сме подготвили няколко предложения, за да помогнем на работното ви място да преуспява...

Прочети повече >>

19/09/2017


„Твоята първа работа с EURES“ помага на млад мъж от полски произход да се възползва от преимуществата на Италия!

Мацией Словиковски, 25-годишен мъж от полски произход, живеел и работел като главен готвач в оживено бистро в сърцето на Лондон. Всичко това приключва, когато преди няколко месеца се регистрира в EURES и животът му започва напълно да се променя.

Прочети повече >>

14/09/2017


„Твоята първа работа с EURES“: Какво се предлага за младите хора?

Създадена през 2012 г. като пилотна програма, „Твоята първа работа с EURES“ (YfEJ) е целева схема за трудова мобилност, която осигурява на търсещите работа талантливи млади хора от държави — членки на ЕС достъп до възможностите, предлагани от фирми и организации от цяла Европа.

Прочети повече >>

13/09/2017


ЕURES Полша помага на 26 търсещи работа да намерят работно място в чужбина


„Твоята първа работа с EURES“: Какви са ползите за организациите?

Създадена през 2012 г. като пилотна програма, „Твоята първа работа с EURES“ (YfEJ) е целева схема за трудова мобилност, която помага на фирмите и организациите да запълват свободни работни места в конкретни отрасли с талантливи млади хора от целия ЕС.

Прочети повече >>

07/09/2017


Своевременно подадено заявление осигурява на рецепционистка от Гърция работа в Германия


In the spotlight: The European Alliance for Apprenticeships

The European Alliance for Apprenticeships (EAfA) recently held a high-level event in Malta to celebrate its achievements over the last four years and to look to the future. We thought it would be a good time to look a little more closely at this unique partnership and how businesses and organisations throughout Europe can yet be involved.

Прочети повече >>

02/08/2017


Благодарение на участието си в онлайн ден на труда френски екскурзовод намира работа на португалски остров

Участието в събитието „Seize the Summer“ (Възползвай се от лятото), онлайн трудова борса, посветена предимно на сезонни работни места, беше от полза за португалско туроператорско дружество и търсеща работа от Франция.

Прочети повече >>

01/08/2017


5 tips when looking for traineeships

Get a head start on the “competition” when on the lookout for traineeships.

Прочети повече >>

28/07/2017


Имате ли навършени 35 години или повече? Безработен ли сте? Дайте тласък на професионалното си развитие с помощ от „Reactivate“

Работа зад граница не само за онези, които са пропуснали години и са дипломирани наскоро. Схемата на ЕС за професионална мобилност „Reactivate“ има за цел да помогне на по-възрастни работници, които искат да разширят хоризонтите си.

Прочети повече >>

27/07/2017


непоемане на отговорност

Статиите „В обектива…” са предназначени да предоставят на потребителите на портала EURES (Европейски служби по заетостта) информация относно актуалните теми и тенденции и да стимулират обсъждания и дебати. Те не задължително отразяват гледната точка на Европейската комисия.