Контакт


Ако имате някакви най-общи въпроси или коментари относно портала за трудова мобилност EURES, моля, свържете се с нашето звено за съдействие.

Но преди да направите това, погледнете рубриката Помощ & Съдействие да проверите дали вече няма отговор на Вашия въпрос.

На въпросите Ви се отговаря на английски, немски, френски, италиански или испански език.

 

Декларация за защита на личните данни съобщения и искания, изпратени до бюрото за помощ на EURES

 

По телефона
Наберете нашия безплатен телефонен номер
00800 4080 4080 (само от наземни линии)
Ако безплатния телефонен номер не може да се набере от вашия телефонен пост, можете също да се обадите на: +352 42 44 87. Моля, имайте пред вид, че ще бъдете таксувани като за обикновен разговор до Люксембург
Чрез чат или Скайп
Можете също да се свържете с нашето звено за съдействие чрез чат или Скайп (безплатно). За връзка чрез Скайп, уверете се, че микрофонът и говорителите на Вашия компютър са включени.
По е-мейл
Можете да пишете на всеки официален език на Европейския Съюз/Европейското Икономическо Пространство и ще получите отговор на същия език. Но, ако можете да приемете отговорът да е на английски, немски, френски, италиански или испански, ще можете да получите по-бърз отговор.

Изпращане на съобщение до звеното за съдействие на EURES

Помощ & Съдействие

Понеделник - Петък, 8:30 -18:00 (Централно Европейско Време)

На въпросите Ви се отговаря на английски, френски, немски, италиански или испански.

Имате въпроси относно ЕС? Europe Direct може да ви помогне

Премествам се в друга страна от Европейския съюз – как да получа разрешително за пребиваване? Какви са правилата за таксите за роуминг? Полетът ми е анулиран – какви са правата ми? За какви безвъзмездни средства от ЕС може да кандидатства моята организация? За отговор на всички тези и много други въпроси свържете се с централната информационна служба Europe Direct.

Нуждаете се от съвет?