Navigation path

Înregistrări video şi fotografii

Despre FSE

Puteţi alege dintr-o serie de înregistrări video care ilustrează activitatea FSE. Acestea explică de ce există FSE, ce probleme abordează şi ce soluţii oferă. De asemenea, există informaţii privind istoria FSE, modul cum a evoluat fondul până când a devenit principalul instrument prin care UE sprijină ocuparea forţei de muncă, formarea şi învăţarea pe tot parcursul vieţii.

Relatări individuale

Succesul FSE reprezintă suma a mii de poveşti personale de succes din întreaga UE. Aceste poveşti relatează ajutorul pe care l-au primit europenii respectivi pentru a-şi dezvolta competenţele, a găsi un loc de muncă şi a-şi schimba viaţa în bine. Seria de înregistrări video cuprinde câteva dintre aceste poveşti, care ilustrează împreună marea diversitate a activităţilor FSE.

FSE în ţara dumneavoastră

Proiectele FSE se planifică şi se implementează acolo unde sunt necesare – în ţările şi regiunile din UE. Alegeţi o ţară pentru a vedea exemple privind modul în care FSE îşi ajută cetăţenii să obţină competenţele şi formarea profesională de care au nevoie.