chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

 
 

Hem

Nytt innehåll

Broschyren som det fria bildningsarbetet har gett ut är avsedd för alla som vill veta mera om finländsk vuxenutbildning och förstå vad det är som utmärker det finländska fria bildningsarbetet.

Har ni ett projekt med nyskapande språkundervisning (dock inte projekt inom Erasmus+)? Ta chansen att ansöka om den europeiska språkutmärkelsen The European Language Label!

EU-kommissionen har inrättat kvalitetsutmärkelsen för att språkundervisningen ska utvecklas och Skolverket delar ut den varje år. Kände du till utmärkelsen, och visste du att många mycket lyckade projekt inom vuxenutbildningen har fått den? Dags att själva visa upp er! De projekt som belönas utmärks av att de:

11 juli 2017
by Jenny Lagerlund
(sv)
S:t Michels stadsbibliotek belönades i november med priset Årets biblioteksutvecklare 2016. Priset beviljas som en erkänsla för mångsidig och förtjänstfull verksamhet som utvecklare av bibliotekstjänster i Finland.
10 juli 2017
by Anna Väre
(fi)

Den 1 juli 2016 upphörde utbildning i svenska för invandrare (sfi) som en egen skolform och blev istället en del av kommunal vuxenutbildning (komvux). På Skolverkets webbplats finns statistik om kommunal vuxenutbildning i sfi för år 2016.

Läs mer på Skolverkets webbplats

I ett nötskal

30 år med Erasmus+

Populära diskussioner

25 juli 2017
by:EPALE Moderator
(en)
7 Kommentarer
24 juli 2017
by:David Mallows
(en)
5 Kommentarer
User Default Image
20 juli 2017
by:Iwona Nowińska
(pl)
3 Kommentarer