chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

 
 

Bidra

EPALE kan erbjuda något för alla som arbetar inom vuxnas lärande, från lärare till politiskt ansvariga. Ta en titt på några av fördelarna med att gå med i gemenskapen och se hur du kan engagera dig:

Så deltar du i diskussioner

På EPALE får du en unik möjlighet att dela med dig av dina åsikter och utbyta idéer på olika områden med andra som arbetar inom vuxnas lärande. Diskussionerna är öppna för alla – logga bara in på ditt konto. Du hittar populära diskussioner på startsidan på höger sida.
Om du vill starta en egen diskussion klickar du på ”Teman” på huvudmenyn och väljer det tema som passar bäst för ditt ämne (t.ex. e-lärande). Klicka sedan på ”Skapa innehåll” -> ”Diskussion” till höger.

Hitta projektpartner inom vuxenutbildning och diskutera idéer

Med EPALE:s verktyg för partnersökning kan du söka efter partner i ditt fält, hitta nya projekt eller starta ett eget. Om du vill ha ett privat område där du kan diskutera idéer med dina projektpartner kan du också skapa ett samarbetsrum. Samarbetsrum är privata områden där du och dina partner kan diskutera olika ämnen, utbyta filer och dela nyheter och evenemang.

Läs mer om EPALE:s partnersök

Gå med i ett diskussionsforum om vuxenutbildning

Vuxnas lärande är en bred sektor. Om du har särskilda intressen, t.ex. livslångt lärande i fängelse eller familjeutbildning, rekommenderar vi att du går med i ett specifikt diskussionsforum. Detta är öppna områden som skapas av EPALE-användare. Här kan likasinnade samlas och diskutera specifika ämnen, utbyta filer och dela idéer och information. Ta en titt på EPALE:s lista över diskussionsforum – om du inte kan hitta det du söker kan du skapa det själv.

Lämna kommentarer

På EPALE kan du kommunicera direkt med dem som har publicerat de blogginlägg och nyhetsartiklar du läser. Håller du med dem? Eller har du en annan åsikt? Lämna en kommentar och låt skribenten veta vad du tycker.