chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

En digital mötesplats för vuxenutbildare i Europa

 
 

Hem

Nytt innehåll

 

Tavastkyro kommun, som har ekonomiska problem, fann sin räddning genom Tekes program Liideri, som utvecklar affärsverksamhet, produktivitet och arbetsglädje. Utbildningen, som utvecklar arbetsmetoderna och som följs av en specialyrkesexamen, gav de anställdas kreativitet fria tyglar. 

20 november 2017
by Anna Väre
(fi)

Läroavtalsutbyte förverkligade trädgårdsmästare Emmi Kairenius, 24, dröm om att arbeta utomlands. Hennes en månad långa arbetspraktik i en plantskola i Holland stärkte hennes professionella självkänsla och väckte ett intresse för internationella arbetsmöjligheter inom branschen.

19 november 2017
by Anna Väre
(fi)

NVL är ett nordiskt nätverk för vuxnas lärande som Vox, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk, administrerar på uppdrag av Nordiska Ministerrådet, som också finansierar verksamheten. NVL:s målsättning är att främja livslångt lärande och fokuserar på tvärsektoriellt samarbete och Nordiska Ministerrådets prioriterade insatsområden. NVL:s arbetssätt är både starkt kopplat till miljöerna inom vuxnas lärande och deras intresse, och inriktat på att förmedla och implementera Nordiska ministerrådets prioriteringar.

14 november 2017
by EPALE NSS Sverige
(sv)

En introduktion till EPALE och på vilket sätt du kan ha nytta av plattformen när du förbereder en projektansökan, under projektets gång och hur EPALE kan användas som spridningsverktyg. 

Kort om

30 år med Erasmus+

Aktuella diskussioner

15 november 2017
by:Zsolt Vincze
(en)
77 Kommentarer
03 november 2017
by:Zsolt Vincze
(en)
62 Kommentarer
24 oktober 2017
by:Anete Rätsep
(en)
40 Kommentarer
24 oktober 2017
by:Anete Rätsep
(et)
22 Kommentarer
27 oktober 2017
by:Marica Vukomanovic
(en)
16 Kommentarer