chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Domov

Najnovejša vsebina

Rast produktivnosti in plača delavcev po krizi: kakšni so trendi v deležu prihodkov iz dela?

OECD-jeva Zbirka kazalnikov o produktivnosti 2017 (OECD Compendium of Productivity Indicators 2017) predstavlja celovit pregled nad nedavnimi in dolgoročnimi trendi v produktivnosti in rasti v državah OECD, držav pristopnicah, ključnih partnerjih in državah G20. To vključuje ukrepe za produktivnost dela in kapitala.

Več si preberite v poročilu, dostopnem na spodnji povezavi.

 

 

Želja od tega, da bi dobro jedli in postregli okusno hrano, lahko preraste v željo, da bi se o načinu priprave hrane izobraževali in izpopolnjevali, tudi v tujini. Česa nas uči hrana, kako z njo ravnamo in na kakšno pot je želja po izpopolnjevanju popeljala znanega slovenskega kuharskega mojstra, ki je sodeloval v programu Erasmus+, zdaj pa je pobudnik iniciative Teden nezavržene hrane, si lahko preberete v okviru tega prispevka.
25 Maj 2017
by Maruša Bajt
(sl)
Andragoški center Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje in šport pripravlja spletni Pregled ponudbe izobraževanja odraslih Kam po znanje 2017/2018. Izvajalce izobraževanja odraslih, ki boste v šolskem letu 2017/2018 izvajali izobraževalne programe s področja formalnega in neformalnega izobraževanja, vabimo k objavi v spletni Pregled ponudbe izobraževanja odraslih Kam po znanje!
Ob letošnji obletnici programa Erasmus, Evropska komisija pripravlja Erasmus+ bilten, ki ga lahko brezplačno prejemate na vaš elektronski naslov. Majska številka je izšla prav danes.

Na kratko

30 years of Erasmus+

Najaktivnejše razprave

18 Maj 2017
by:Zsolt Vincze
(en)
46 Komentarji
15 Maj 2017
by:David Mallows
(en)
4 Komentarji
02 Maj 2017
by:Brian Caul
(en)
4 Komentarji
28 April 2017
by:Renata Wrona
(pl)
3 Komentarji
25 Maj 2017
by:Erdek Public Ed...
(en)
3 Komentarji