chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Domov

Najnovejša vsebina

Vlada je sprejela letni program izobraževanja odraslih, ki ga bo v prihodnjem letu skupaj z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport, uresničevalo še osem drugih ministrstev. Za izvanjanje letnega programa je zagotovljenih več sredstev kot v letu 2017.
Vabimo vas k sodelovanju v spletni anketi, ki je del študije o učinkih platforme EPALE v prvih dveh letih njenega delovanja. Študijo pripravlja Evropska komisija, spletna anketa, h kateri ste vljudno vabljeni, pa bo odprta vse do 8. avgusta 2017. Vaše mnenje nam zelo veliko pomeni, zato vas vabimo k sodelovanju in se vam zahvaljujemo za vaš prispevek!
V okviru projekta skillME so na Šolskem centru Celje potekala usposabljanja za odrasle zaposlene na področju kovinske industrije. Udeleženci so pridobivali znanja strojnega vida in CAD/CAM sistemov. Več o našem projektu pa lahko izveste v tokratnem prispevku.
27 Julij 2017
by Mateja Rajh Jager
(sl)

Na kratko

30 let programa Erasmus+

Najaktivnejše razprave

25 Julij 2017
by:EPALE Moderator
(en)
7 Komentarji
24 Julij 2017
by:David Mallows
(en)
4 Komentarji
User Default Image
20 Julij 2017
by:Iwona Nowińska
(pl)
3 Komentarji
30 Junij 2017
by:Daria Sowińska-...
(pl)
3 Komentarji