chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 
Imamo več kot
53369
članov

Domov

Najnovejša vsebina

»MeTURA – Nazaj h koreninam« je projekt realiziran znotraj Erasmus+ programa in išče inovativne načine vseživljenjskega izobraževanja za družine in njihove odrasle družinske člane z motnjami v duševnem razvoju. Cilj projekta je, preko izvajanja terapevtskih delavnic vrtnarjenja in terapevtskih delavnice kuhanja, doseči večjo neodvisnost ciljne skupine in njihove celotne družine.

24 Maj 2019
by Sandra KATIĆ
(en)

Najnovejša številka e-Novičk Andragoškega centra Slovenije prihaja med vas sredi pestrega dogajanja v Tednu vseživljenjskega učenja.

Zasavska ljudska univerza je bila uspešna na prijavi na projekt ERASMUS+, KA1 in pridobila projekt z nazivom Inovativni pristopi dela z ranljivimi ciljnimi skupinami. Namen našega projekta mobilnosti je spoznati primere dobrih praks dela organizacij s sorodnih področij iz različnih evropskih držav.

22 Maj 2019
by Mateja Pistotnik
(sl)

Prostovoljstvo je stvar srca, stvar svobodne odločitve posameznika, da bo naredil nekaj za druge in pri tem ne pričakuje nobene materialne koristi. Na ravni posameznika to nedvomno drži, na družbeni ravni pa je prostovoljstvo še mnogo več. Pomoč ljudem v stiski je stara toliko kot človeštvo in z razvojem družbe se je v najrazličnejših oblikah vtkala v mnoga področja življenja na takšen način, da si danes  družbe brez prostovoljstva ne moremo več predstavljati.

9 Maj 2019
by Nevenka Alja Gladek
(sl)
1 Komentarji