chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Domov

Najnovejša vsebina

Pretekli teden, v četrtek, 7. 12. 2017 je v organizaciji Nacionalne podporne službe EPALE Slovenija potekala delavnica ustvarjalnega pisanja. Delavnico je gostila Ljudska univerza Kranj, svoje vtise pa sem kot udeleženka strnila v spletnem dnevniku, ki je pred vami.
14 December 2017
by Ana Peklenik
(sl)
1 Komentarji
Zavzeti ASI (Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile) je projekt, ki ga v sodelovanju z Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti izvaja Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije. Namen projekta je nudenje podpore podjetjem pri pri upravljanju s starajočo se delovno silo.
Na ljudski univerzi Radovljica pri svojem delu in izkušnjah, ki jih imamo na različnih področjih dela z odraslimi, opažamo, da se potrebe in interesi ljudi spreminjajo. Globalizacija in njeni pritiski zahtevajo drugačno, raznoliko izobraževanje, zato cilji izobraževanja niso več le prenašanje znanja. Zaradi tega na naši organizaciji neprestano iščemo nove metode dela in izboljšujemo kakovost poučevanja odraslih.
Verjamemo v resnico Vergilovih besed, da je naše zdravje naše največje bogastvo. V okviru Erasmus+ projekt “Health and Sustainability” smo se o zdravem življenjskem slogu učili od izkušenih strokovnjakov na svojem področju - v latvijski organizaciji APV Baltics ter madžarski organizaciji Öko-völgy Alapítvány. Več o projektu smo zapisali v spletnem dnevniku.
11 December 2017
by Bojana Iskra
(en)
V ponedeljek, 4.12.2017 4. 12. 2017 smo na CMEPIUS-u skupaj z Ministrstvom RS za izobraževanje, znanost in šport v hotelu InterContinental podelili že tradicionalne nagrade jabolka kakovosti. Poleg novice o dogodku in nagrajencih, ki smo jo na EPALE objavili dan po podelitvi,vas tokrat vabimo še k poslušanju radijskega prispevka, ki ga je ob letošnji podelitvi pripravila novinarka Tadeja Bizilj.

Na kratko

30 let programa Erasmus+

Najaktivnejše razprave

User Default Image
25 November 2017
by:Monika Mużyło
(pl)
5 Komentarji
User Default Image
30 November 2017
by:Anete Skalde
(lv)
4 Komentarji
24 November 2017
by:Iwona Buks
(pl)
4 Komentarji
24 November 2017
by:Renata Wrona
(pl)
3 Komentarji