chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Prispevajte

Od učiteljev do oblikovalcev politik – EPALE lahko nekaj ponudi vsem, ki delujejo v sektorju učenja odraslih. Spoznajte nekatere koristi, ki jih prinaša pridružitev skupnosti, in način, kako se lahko vključite:

Kako sodelovati v razpravah

EPALE vam nudi edinstveno priložnost, da z drugimi strokovnjaki na področju učenja odraslih izmenjujete svoja stališča in zamisli o različnih temah. Razprav se lahko udeležijo prav vsi. Samo prijavite se v svoj račun. Najaktivnejše razprave boste našli desno na domači strani.
Da bi odprli svojo razpravo, v glavnem meniju kliknite na rubriko Teme in izberite tisto temo, ki je najbolj povezana z vašo (npr. e-učenje). Nato na desni strani kliknite na „Ustvari vsebino“ - > „Razprava“.

Poiščite partnerje za projekt učenja odraslih in razpravljajte o zamislih

Z orodjem EPALE za iskanje partnerjev lahko poiščete partnerje na svojem področju, najdete nove projekte ali začnete svojega. Če iščete zaseben prostor, kjer boste lahko razpravljali o svojih zamislih s svojimi projektnimi partnerji, lahko ustvarite tudi prostor za sodelovanje. Prostori za sodelovanje so zasebni prostori, kjer lahko s partnerji razpravljate o različnih zamislih, si izmenjujete datoteke, pošiljate novice in obveščate o dogodkih.

Več o iskanju partnerjev EPALE​

Pridružite se delovni skupnosti na področju učenja odraslih

Učenje odraslih je obsežen sektor. Če imate posebne interese, na primer če se zanimate za vseživljenjsko učenje v zaporih ali družinsko učenje, potem vam priporočamo, da se pridružite delovni skupnosti. Delovne skupnosti so odprti prostori, ki jih ustvarijo uporabniki EPALE in kjer se lahko povežejo podobno misleči posamezniki, da bi razpravljali o določenih temah ter si izmenjevali datoteke, zamisli in informacije. Oglejte si celoten seznam delovnih skupnosti EPALE in če ne najdete tiste, ki jo iščete, jo preprosto ustvarite sami!

Komentirajte publikacije

Na platformi EPALE lahko vzpostavite neposreden dialog z avtorji objav v spletnem dnevniku ali člankov, ki jih berete. Se strinjate z njimi? Imate mogoče drugačno mnenje? Preprosto komentirajte in povejte avtorju, kaj si mislite.