chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Novinarsko središče

Pridobite nove učeče se odrasle z objavo na portalu Kam po znanje

11/06/2019
Jezik: SL

Želite dodatno obvestiti najširšo javnost o možnostih izobraževanja in učenja, ki jih vaša ustanova ponuja odraslim? Predstavite svojo izobraževalno ponudbo na portalu Kam po znanje – Pregled ponudbe izobraževanja odraslih v Sloveniji 2019/2020 in se pridružite več kot 250 ustanovam, ki redno predstavljano ponudbo izobraževanja in učenja na portalu.

Spletni portal Andragoškega centra Slovenije Kam po znanje je eden redkih virov na nacionalni ravni, ki na enem spletnem mestu predstavi različne izobraževalce odraslih po Sloveniji ter njihovo ponudbo izobraževanja za pridobitev višje stopnje izobrazbe, različna usposabljanja in izpopolnjevanja za potrebe poklicnega dela, ter programe za splošne potrebe in prosti čas.

https://www.acs.si/wp-content/uploads/2018/05/Kam_po_znanje-2018.jpg

Na portalu so objavljene tudi aktualne novice o dogajanju in dosežkih v izobraževanju odraslih, videopredstavitve posameznikov, ki so spregovorili o pridobivanju temeljnih spretnosti in drugih zmožnosti različnih ciljnih skupin odraslih, znanja za strokovni razvoj izobraževalcev odraslih, ter druge koristne informacije o možnostih nadaljnjega izobraževanja in učenja odraslih.

Olajšajte uporabniku iskanje ustreznih informacij po brskalniku na spletu in predstavite ponudbo izobraževanja in učenja na enem spletnem mestu. Vaše prijave pričakujemo do konca junija. Dodatne informacije so dosegljive na podstrani.

 

Erika Brenk je zaposlena na Andragoškem centru Slovenije, kjer deluje na področju promocije vseživljenjskega učenja, spremljanja ponudbe izobraževanja odraslih ter statističnih podatkov s področja izobraževanja odraslih.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn