chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Novinarsko središče

Parada učenja v šestnajstih slovenskih krajih

14/05/2018
Jezik: SL

TVU 2017 bo letos v uradnem terminu tekel od 11. do 20. maja, v razširjenem terminu pa bo gostil dogodke vse tja do konca junija. Tudi letos bodo podobo TVU krojile skupne akcije, med njimi je stalna akcija Parada učenja (PU), ki jo bomo na 16 prizoriščih po Sloveniji obeležili v sredo, 16. maja. 

 

Na mestnih trgih in drugih javnih krajih bodo mimoidoče vabile stojnice, delavnice, nastopi na odrih, multimedijske predstavitve pa tudi strokovni dogodki v bližnjih ulicah in učnih kotičkih. Marsikje se bodo odvijale tudi številne spremljevalne dejavnosti, kot so natečaji, razstave in podobno. V programu bodo sodelovali predstavniki vseh generacij. 

Medtem ko bodo druga prizorišča TVU razpršena po času (od 11. maja do 30. junija) in kraju (od mest do podeželja, od učilnic do prireditev na prostem …), bodo Parade učenja zgoščeni dogodki v središčih mestnih in drugih skupnosti. Tam se bodo srečevali ponudniki znanj in spretnosti ter povpraševalci po obojem. Živahen utrip, barvitost, obilo radovednosti, ponosa, upanja … vse to bo mogoče doživeti v družbi zagovornikov in uresničevalcev kulture vseživljenjskosti učenja. Pridružite se nam in se naučite česa novega!

 

 

Spremljajte nas na spletni in Facebook strani projekta ter na Twitterju TVU.

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn