chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Novinarsko središče

Kam po znanje – vabilo izvajalcem k objavi izobraževalne ponudbe za odrasle

25/05/2017
Jezik: SL

Andragoški center Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje in šport pripravlja spletni Pregled ponudbe izobraževanja odraslih Kam po znanje 2017/2018 (https://pregled.acs.si). Informacije, objavljene na spletni strani Kam po znanje, bodo v pomoč vsem, ki iščejo podatke o ustanovah, ki izobražujejo odrasle, podatke o programih formalnega in neformalnega izobraževanja, ali druge informacije o možnostih izobraževanja in učenja odraslih.

 

 

K objavi v spletni Pregled ponudbe izobraževanja odraslih Kam po znanje vabimo izvajalce izobraževanja odraslih, ki boste v šolskem letu 2017/2018 izvajali izobraževalne programe s področja formalnega in neformalnega izobraževanja.

/epale/sl/file/kampoznanjejpg-3kam_po_znanje.jpg

 

Informacije o možnosti brezplačne objave na spletni strani so dostopne na spletnem naslovu https://pregled.acs.si/index.php/prijava-za-izvajalce. Vpis podatkov je možen do konca junija, ažuriranje objavljenih podatkov pa bo mogoče celo šolsko leto.

 

Vse dodatne informacije lahko dobite na elektronskem naslovu erika.brenk@acs.si ali info@acs.si ter na telefonskih številkah 01/ 58 42 570 in 01/ 58 42 560. 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn