chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Novinarsko središče

Kam po znanje? Na spletno stran z bogato izobraževalno ponudbo!

21/06/2016
Jezik: SL

Izvajalci izobraževanj, ste že objavili svojo izobraževalno ponudbo na spletni strani Kam po znanje (http://pregled.acs.si)? Andragoški center Slovenije (ACS) je že objavil pregled ponudbe izobraževanja za odrasle v Sloveniji za novo šolsko leto 2016/2017. Predstavljajo se številni izvajalci izobraževanja odraslih, ki bodo v prihajajočem šolskem letu izvajali izobraževalne programe najrazličnejših vsebin.

In kaj spletna stran ponuja? Poleg pestre izobraževalne ponudbe formalnega in neformalnega izobraževanja tudi koristne informacije o možnostih izobraževanja in učenja odraslih, zanimive novice in povezave na spletne strani s področja izobraževanja odraslih, EPALE kotiček, ker predstavljamo izobraževalno ponudbo za izobraževalce odraslih, Pregled izobraževanja v številkah ter druge zanimive vsebine. 

Prijava na portal Kam po znanje je še vedno odprta, zato vas vabimo, da se prijavite in objavite svojo izobraževalno ponudbo. Več informacij o prijavi najdete na spletni strani http://pregled.acs.si/prijava-za-izvajalce.

Na spletni strani Kam po znanje vas bodo našli številni iskalci izvajalcev in izobraževalnih programov. 

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn