chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Spletni dnevnik

Pretekli teden, v četrtek, 7. 12. 2017 je v organizaciji Nacionalne podporne službe EPALE Slovenija potekala delavnica ustvarjalnega pisanja. Delavnico je gostila Ljudska univerza Kranj, svoje vtise pa sem kot udeleženka strnila v spletnem dnevniku, ki je pred vami.
14 December 2017
by Ana Peklenik
(sl)
1 Komentarji
Verjamemo v resnico Vergilovih besed, da je naše zdravje naše največje bogastvo. V okviru Erasmus+ projekt “Health and Sustainability” smo se o zdravem življenjskem slogu učili od izkušenih strokovnjakov na svojem področju - v latvijski organizaciji APV Baltics ter madžarski organizaciji Öko-völgy Alapítvány. Več o projektu smo zapisali v spletnem dnevniku.
11 December 2017
by Bojana Iskra
(en)

V Evropi se v marsikateri državi soočajo z visoko brezposelnostjo, a v gradbenem sektorju kljub temu ostaja težava pri zaposlovanju kadra z ustreznimi spretnostmi. Za gradbeni sektor je prav tako zelo značilna visoka mobilnost delovne sile, spremenljivi delovni pogoji ter težave pri privabljanju mladih ljudi.

V četrtek in petek, 9. in 10. novembra 2017 je v Banja Luki potekala 2. regionalna konferenca EPALE. Tokratno konferenco, ki je obravnavala tematiko kakovosti na področju izobraževanja odraslih so gostili EPALE kolegi iz Bosne in Hercegovine. Poleg domačih strokovnjakov na področju izobraževanja odraslih so se je udeležili tudi izobraževalci odraslih iz Črne Gore, Hrvaške in Slovenije.

14 November 2017
by Maruša Bajt
(sl)
3 Komentarji