chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Vizitka

EPALE je večjezična skupnost z odprtim članstvom za učitelje, vaditelje, raziskovalce, univerzitetne delavce, oblikovalce politike in vse druge, ki se poklicno ukvarjajo z učenjem odraslih v Evropi.

EPALE je pobuda Generalnega direktorata Evropske komisije za izobraževanje, mladino, šport in kulturo. Gre za izmenjavo vsebin, ki so povezane z učenjem odraslih, vključno z novicami, objavami v spletnem dnevniku, viri in dogodki.

Skupnost je postavljena v središče platforme EPALE. Člani skupnosti se lahko prek funkcij spletnega mesta, ki med drugim vključujejo forume, delovne skupnosti in razdelke za posredovanje komentarjev, po vsej Evropi povežejo s kolegi, ki se ukvarjajo z učenjem odraslih. Po tematskih področjih lahko poiščete članke in vire, ki se ukvarjajo s posebnimi temami. Z orodjem za iskanje partnerjev lahko poiščete tudi projekte in vzpostavljate poslovne stike. [Več o vključitvi v skupnost EPALE].

EPALE ima močno uredniško politiko, ki se osredotoča tudi na skupnost za učenje odraslih. Želimo, da se vsi uporabniki na tem spletnem mestu počutijo dobrodošle in da zaupajo objavljenim informacijam. Preberite si našo celotno izjavo o uredniški politiki (PDF, 308 KB).

EPALE vsakodnevno upravlja Centralna podporna služba s pomočjo 36 nacionalnih podpornih služb v Evropi. Prizadevamo si, da bi vas vključili v celoten razvoj spletnega mesta EPALE, saj želimo, da izpolni vaša pričakovanja in vam posreduje tisto, kar potrebujete, da ostanete obveščeni o dosežkih na področju učenja odraslih v Evropi.

Pridružite se še danes in postanite del največje skupnosti za učenje odraslih v Evropi!

EPALE se financira v okviru programa Erasmus+ prek Izvajalske agencije za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo. Na DG EAC se lahko obrnete prek elektronskega naslova eac-epale@ec.europa.eu ali poštnega naslova:

European Commission
DG Education and Culture
Unit B2 - Schools and educators; multilingualism
J-70, 04/197
B-1049 Brussels/Belgium

Opomba: Novice, stališča in viri, objavljeni na spletnem mestu EPALE, niso potrjeni s strani Evropske komisije.