chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ePlatforma za izobraževanje odraslih v Evropi

 
 

Domov

Najnovejša vsebina

Konec lanskega leta je pri založbi Educa izobraževanje izšla knjiga Vseživljenjskost učenja in izobraževanje odraslih. Njen avtor, dr. Zoran Jelenc, je za EPALE strnil svoje misli ob izdaji omenjenega dela in dodal svoj pogled na vseživljenjskost učenja, s katerim se seznanja že vsaj 30 let.
17 Avgust 2017
by Maruša Bajt
(sl)
Cedefop (Evropski center za razvoj poklicnega usposabljanja) je izdal novo študijo o vlaganju v spretnosti, s posebnim poudarkom na ciljni skupini nizko kvalificiranih odraslih.
»Saj sem šolo že naredila, in tudi v službo ne hodim sem!« pravi gospa J. »Zakaj ne morem pisati daljših tekstov?« me sprašuje gospa V. »Muza me ne obišče«, je bil izgovor za nenapisano domačo nalogo. »Rajši bi pisala pravljice kot kriminalke!« toži gospa A. Kako so udeleženke študijske skupine za Ustvarjalno pisanje Univerze za tretje življenjsko obdobje v Ljubljani razrešile omenjene "težave", si preberite v tem spletnem dnevniku.
16 Avgust 2017
by Mateja Mahnič
(sl)
Evropska komisija je naznanila, da bo podelila nagrado za "strokovno usposabljanje v mikro, malih in srednjih podjetjih na različnih stopnjah kariere". Prijave so odprte do 27. septembra 2017.
V zadnjih nekaj letih so si družabni mediji postopoma izborili pomembno vlogo na področju poklicnega usmerjanja in postali osnovna delovna orodja številnih svetovalcev. Stroka si ni enotna glede uvedbe in uporabe družabnih medijev za izvajanje dnevnih aktivnosti in komunikacijo.
8 Avgust 2017
by Jaana Kettunen
(fi)

Na kratko

30 let programa Erasmus+

Najaktivnejše razprave

25 Julij 2017
by:EPALE Moderator
(en)
7 Komentarji
24 Julij 2017
by:David Mallows
(en)
4 Komentarji
User Default Image
20 Julij 2017
by:Iwona Nowińska
(pl)
4 Komentarji