chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronická platforma vzdelávania dospelých v Európe

 
 

Kalendár

Strokovni posvet - »Položaj LGBT-starejših oseb v Sloveniji«

Autor Maruša Bajt pred 11 mesiacov 1 týždeň

utorok 19 december 2017
Ljubljana
,

 

Na strokovnem posvetu bomo z različnimi domačimi in tujimi strokovnjakinjami in strokovnjaki spregovorili o skrbeh, težavah in izzivih s katerimi se v naši družbi in v različnih institucijah soočajo LGBT-starejši. Med strokovnimi govorkami in govorci bodo med drugimi: Aaron Tax,  direktor zagovorništva pri SAGE, eni osrednji nevladnih organizacij v ZDA, ki se ukvarja s skrbjo za LGBT-starješe; dr. Simona Topolinjak, Oddelek za zdravje in socialno varstvo Mestne občine Ljubljana; mag. Barbara Purkart, pomočnica direktorice za strokovne zadeve v Domu starejših občank in občanov Ljubljana Vič-Rudnik; mag. Tanja Skornšek Pleš, vodja Sektorja za razvoj storitev in programov na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti; Jaka Bizjak, sekretar Skupnosti socialnih zavodov Slovenije.

Program strokovnega srečanja bo na voljo v kratkem, že zdaj pa se na strokovni posvet prijavite na tej povezavi.
 

/epale/sk/file/strokovniposvetlegebitrajpgstrokovni_posvet_legebitra.jpg

 

/epale/sk/file/logotipilegebitrastrokovniposvetpnglogotipi_legebitra_strokovni_posvet.png

 

Strokovni posvet poteka ob podpori Mestne občine Ljubljana in Veleposlaništva Združenih držav Amerike v Ljubljani. Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

 
 
 
 
 
Hlavný jazyk:
Poplatok za účasť: 
Nie
Termín registrácie: 
14/12/2017
Udalosť online: 
Nie
Organizátor: 
LEGEBITRA
Typ organizátora: 
Iné podujatie
Kontaktné údaje: 
T: 01 430 51 44; E: info@legebitra.si
Cieľová skupina: 
Siete a organizácie zamerané na vzdelávanie dospelých
Projekty a partnerstvá
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn