chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Educația cetățenească

Alăturați-vă comunității EPALE de peste 51.000 profesioniști în domeniul educației adulților pentru a evalua, comenta și contribui!

 

Dragi colegi EPALE,

 

Din martie până în mai, accentul nostru tematic este pus pe educația cetățenească și explorăm importanța educației cetățenești pentru a construi o societate responsabilă și a învăța adulții cum să fie mai conștienți de tendințele societății.

Nu uitați să vizitați EPALE regulat pentru un conținut nou privind educația cetățenească din martie până în mai!

Între 25-28 februarie, EPALE a organizat un eveniment online pentru colectarea exemplelor de bună practică privind educația digitală a adulților. Am avut diverse contribuții de la o gamă largă de profesioniști în domeniul educației adulților din peste 20 de țări europene. Mulțumim tuturor pentru contribuția neprețuită la comunitatea EPALE!

Consultați acest articol care conține un rezumat despre temele, instrumentele, programele, proiectele și lecturile ulterioare care au fost transmise în timpul evenimentului.

 

Articole pe blog

Activistul din domeniul educației luptă împotriva discriminării alături de un ONG administrat de o familie (EN)

Coordonatorul tematic EPALE Markus Palmén a intervievat-o pe Andrea Kutlikova în calitate de absolvent al educației adulților, despre ONG-ul de educație civică Kalab pe care l-a înființat împreună cu familia.

A deveni cetățeni activi: Cum putem face modelele noastre educaționale pentru adulți mai incluzive? (CS, DE, FR, HR, HU, PL)

Prof. Pirkko Pitkänen și dr. Amalia Sabiescu și-au împărtășit ideile despre proiectul EduMAP și despre modul în care educația adulților ar putea contribui la integrarea adulților vulnerabili.

Promovarea toleranței și înțelegerii – rolul unic al educației adulților (BG, CS, DE, ES, FR, HR, HU, LV, PL)

EPALE Coordonatorul tematic Andrew McCoshan a analizat rolul educației adulților în promovarea valorilor libertății, pluralismului și nediscriminării.

 

Știri din toată Europa

 

Martie a fost o lună foarte ocupată în sectorul educației adulților în Europa:

 

Alătură-te acum! 

Nu uitați să vă înregistrați pe platforma EPALE pentru a putea împărtăși opiniile dumneavoastră cu privire la aceste postări. Alătură-te acum și devino o parte a comunității de 51.000 de profesioniști în domeniul educației adulților.