chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Acasă

Ultimele conținuturi

Grupul Interagency pentru Învățământ Profesional și Tehnic și Formare Profesională (IAG-TVET) a fost convocat de UNESCO în anul 2008 pentru a asigura o bună coordonare a activităților organizațiilor internaționale cheie implicate în furnizarea de consultanță politică, programe și cercetări în domeniul învățământului profesional și tehnic și al formării profesionale.

În ultimele decenii, economia globală a cunoscut o transformare profundă datorată integrării comerciale și a progresului tehnologic, precum și a schimbărilor politice importante. Această transformare a fost însoțită de efecte pozitive semnificative la nivel mondial, deoarece creșterea integrării comerciale a contribuit la creșterea veniturilor în economiile avansate și în curs de dezvoltare. În același timp, aceasta s-a tradus în schimbările cu care se confruntă oamenii, companiile și comunitățile.

Cum învățați? Opriți-vă și gândiți-vă la această întrebare pentru o clipă. Ce acțiuni întreprindeți pe parcursul zilei, care au ca rezultat formarea unor noi modele de gândire, idei sau comportamente?
11 August 2017
by NARCISA SAVA
(ro)

Pe scurt

30 de ani de Erasmus+

Principalele discuții

25 Iulie 2017
by:EPALE Moderator
(en)
7 Comentarii
17 Iulie 2017
by:Karen Williams
(en)
4 Comentarii
24 Iulie 2017
by:David Mallows
(en)
4 Comentarii
User Default Image
20 Iulie 2017
by:Iwona Nowińska
(pl)
4 Comentarii