chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 
Avem peste
54152
membri

Acasă

Ultimele conținuturi

Pentru ca educația antreprenorială să fie considerată integrată în cadrul programelor școlare europene, trebuie să fie prezente multe caracteristici diferite. Țările/regiunile au puncte de plecare diferite în ceea ce privește dezvoltarea educației antreprenoriale și nu se pot afla în etape egale de maturitate, cu privire la aspecte specifice ale politicii sau practicii.

13 Iunie 2019
by Sorin Angheluta
(en)

Comisia Europeană a publicat un raport pe tema: Digital Economy and Society Index Report 2019 Human capital. Dimensiunea capitalului uman măsoară abilitățile și competențele necesare pentru a profita de posibilitățile oferite de tehnologia digitală.

Indicele economiei și societății digitale (DESI) este un indice compozit care rezumă indicatori relevanți privind performanța digitală a Europei și urmărește progresul statelor membre ale UE în ceea ce privește competitivitatea digitală.

D.A. Housel a publicat în 2019 un articol pe tema When Co-Occurring Factors Impact Adult Learners: Suggestions for Instruction, Preservice Training, and Professional Development în jurnalul Adult Learning, https://doi.org/10.1177/1045159519849910 în care realizează o revizuire a literaturii explorând tipuri de manifestări în sălile de clasă pentru adulți, care sunt insuficient abordate sau sunt trecute cu vederea în formarea și în dezvoltarea profesională continuă de formatorii de adulți.