chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Contribuiți

De la profesori la factori de decizie politică – EPALE are câte ceva pentru oricine activează în sectorul învățării adulților. Iată câteva dintre beneficiile pe care le puteți avea alăturându-vă comunității și cum vă puteți implica:

Cum puteți lua parte la discuții

EPALE vă oferă ocazia unică de a vă împărtăși opiniile și de a face schimb de idei cu alți profesioniști din domeniul învățării adulților pe diverse teme. La discuții poate participa oricine – trebuie doar să vă autentificați accesând contul dumneavoastră. Puteți găsi principalele discuții în partea dreaptă a paginii principale.
Pentru a începe propria dumneavoastră discuție, dați clic pe „Teme” din meniul principal și alegeți cea mai relevantă temă pentru subiectul dumneavoastră de discuție (de ex. E-learning). Apoi, în dreapta, dați clic pe „Creare conținut” -> „Discuție”.

Găsiți parteneri de proiecte pentru educația adulților și discutați idei

Prin intermediul instrumentului de căutare de parteneri EPALE, puteți căuta parteneri în domeniul dumneavoastră, puteți găsi proiecte noi sau puteți începe propriul proiect. În cazul în care căutați un spațiu privat în care să discutați idei cu partenerii dumneavoastră de proiect, puteți crea și un spațiu colaborativ. Spațiile colaborative sunt spații private în care dumneavoastră și partenerii dumneavoastră puteți discuta diferite subiecte, puteți face schimb de fișiere și puteți împărtăși știri și evenimente.

Aflați mai multe despre căutarea de parteneri EPALE

Alăturați-vă unei comunități de practicieni pentru educația adulților

Sectorul învățării adulților este vast. Dacă vă interesează ceva specific, cum ar fi învățarea pe tot parcursul vieții în închisori sau învățarea în familie, atunci vă recomandăm să vă alăturați unei comunități de practicieni. Comunitățile de practicieni sunt spații deschise create de utilizatorii EPALE, în care persoanele cu afinități similare se pot reuni și pot discuta subiecte specifice, pot face schimb de fișiere și pot împărtăși idei și informații. Consultați lista completă a comunităților de practicieni EPALE și dacă nu o găsiți pe cea pe care o căutați, puteți crea una chiar dumneavoastră!

Comentați ce se publică

Pe platforma EPALE, puteți intra în dialog direct cu cei care publică o postare pe blog sau un articol de știri pe care îl citiți. Sunteți de acord cu aceștia? Sau poate aveți o altă opinie? Trebuie doar să lăsați un comentariu pentru ca autorul să afle părerea dumneavoastră.