chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Spațiul de știri

Webminar Comisia Europeană - Dezvoltarea abilităților/competențelor prin educație

22/03/2018
Limba: RO

În data de 22 martie 2018, Comisia Europeană a organizat un webinar cu tema Dezvoltarea competențelor/abilităților antreprenoriale prin educație.

Acest eveniment reprezintă o oportunitate de a avea o introducere a European Entrepreneurship Competence Framework (EntreComp) – Cadrul European al Competențelor Antreprenoriale lansat ca parte a Noii Agende Europene pentru Competențe.

Informații detaliate sunt disponibile la adresa: https://ec.europa.eu/jrc/en/publication/eur-scientific-and-technical-res....

Scopul acestei reuniuni a fost de a contribui la înțelegerea cadrului EntreComp și cum poate fi acesta folosit la nivel de politici și practici. S-au discutat aspecte privind competențele antreprenoriale în educație și s-au prezentat exemple de proiecte pilot.

Acest seminar este dedicat responsabililor de politici, celor interesați de înțelegerea Entre Comp și a educației antreprenoriale, de promovarea sau sprijinirea dezvoltării abilităților/competentelor în educația formală și formare, etc.

 

Pentru mai multe informații despre EntreComp accesați

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1317&langId=en  

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn