chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Spațiul de știri

Tinerii cu deficiențe de vedere se familiarizează cu Europass

14/05/2019
Limba: RO

Cedefop a primit pe 2 mai un grup de 75 de tineri care reprezintă Cipru, Grecia, Ungaria și Turcia. Grupul este format din  tineri nevăzători, cu deficiențe de vedere și tineri cu probleme de vedere.

Au călătorit la Salonic în cadrul unui proiect Erasmus + Tineret / Tineret și Învățare pe tot parcursul vieții, condus de ONG-ul Youthorama, care are sediul în municipiul Pilea / Hortiatis din Salonic. Coordonatorul proiectului este Elias Mastoras, un instructor de tineret care lucrează timp de mai mulți ani cu persoane nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere.

Scopul vizitei a fost de a obține experiența practică a CV-ului Europass pentru persoanele nevăzătoare și cu deficiențe de vedere. Șeful Departamentului pentru Sistemele și Instituțiile VET al Cedefop Loukas Zahilas a salutat vizitatorii. Expertul Cedefop Philippe Tissot a prezentat, cu sprijinul lui Stavros Ladas, CV-ul Europass și editorul CV accesibil pentru utilizatorii nevăzători și cu deficiențe de vedere.

Pentru mai multe informații suplimentare vă rugăm să accesați: http://www.cedefop.europa.eu/en/news-and-press/news/blind-and-visually-i...

Sursa: http://www.cedefop.europa.eu

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn