chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Calendar

Konference om voksenlæring og inklusion

Postat de Emil Thirup-Sorknæs 4 săptămâni 15 ore în urmă

Miercuri 25 Septembrie 2019
Stockholm
,

Alle er enige: Civilsamfundet er en uvurderlig ressource når det gælder at skabe deltagelse - ikke mindst for flygtninge og nyandkomne. Men for at udnytte civilsamfundets magt kræves et velfungerende samarbejde med offentligheden.

Under konferencen spørger vi, hvordan vi skaber bedre forhold for civilsamfundet. Vi har inviteret forskere, centrale aktører i civilsamfundet og den offentlige sektor i Norden for at diskutere med dig hvordan vi bedst udnytter civilsamfundets viden og magt.

Hvad kan vi lære af hinanden og fra nabolandene? Hvilken rolle spiller civilsamfundet i dag, og hvilken rolle skal det spille? Sammen deler vi ideer og tanker om, hvordan samarbejdet skal udformes nu og i fremtiden.

Limba principală:
Tipul evenimentului: 
Conferință
Taxă de participare: 
Nu
Termen-limită de înscriere: 
06/09/2019
Eveniment online: 
Nu
Organizat de: 
NVL - Nordisk Netværk for Voksnes Læring og Nordens välfärdscenter
Tip organizator : 
Alt eveniment
Date de contact: 
Kristin Marklund, Nordens välfärdscenter, kristin.marklund@nordicwelfare.org Helena Lagercrantz, Nordregio, helena.lagercrantz@nordregio.org Maria Marquard, Nordiskt nätverk för vuxnas lärande, marq@edu.au.dk
Grup-țintă: 
Cadre universitare, studenți, cercetători în domeniul andragogiei
Tema abordată:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn