chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Calendar

Konferenca Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar

Postat de Nevenka Kocijančič 3 săptămâni 3 zile în urmă

Marţi 28 Mai 2019
Brdo pri Kranju
,

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju s partnerji pripravlja mednarodno konferenco z naslovom Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar : s personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih. Dogodek bo v torek, 28. maja 2019, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Konferenca je namenjena vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov.

 

Rdeča nit tokratne konference je personalizacija, ki vpliva in spreminja tudi upravljanje kadrov. Vodja jutrišnjega dne se zaveda, da so zaposleni med seboj različni in v vsakem sodelavcu vidi potencial, ki prispeva k uspehu tima, podjetja in širše družbe. V luči demografskih sprememb vidi raznolikost kot prednost, ustvarja medgeneracijsko sožitje in ve, da se največje zgodbe rodijo takrat, ko vse generacije, vsi zaposleni sodelujejo.

Limba principală:
Tipul evenimentului: 
Conferință
Taxă de participare: 
Nu
Termen-limită de înscriere: 
15/05/2019
Eveniment online: 
Nu
Organizat de: 
Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v sodelovanju s partnerji
Tip organizator : 
Alt eveniment
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn