chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Blog

Pentru ca educația antreprenorială să fie considerată integrată în cadrul programelor școlare europene, trebuie să fie prezente multe caracteristici diferite. Țările/regiunile au puncte de plecare diferite în ceea ce privește dezvoltarea educației antreprenoriale și nu se pot afla în etape egale de maturitate, cu privire la aspecte specifice ale politicii sau practicii.

13 Iunie 2019
by Sorin Angheluta
(en)

Învățarea continuă, învățarea constantă, învățarea pe tot parcursul vieții - oricum doriți să-i spuneți, este un concept pe care trebuie să-l cunoască companiile.

Ideea de a oferi învățare și instruire continuă nu este benefică doar pentru angajați, dar ajută și afacerii în sine. Susține creșterea acesteia și creează oportunități în mai multe moduri.

Indiferent dacă faceți formare formală sau informală, ad-hoc, trebuie să evidențiem exact ce înseamnă învățarea continuă, de ce este importantă și cum o puteți introduce în afacerea dvs.

Educația pentru cetățenie a evoluat în ultimii ani, iar acum are un profil superior în cadrul politicii de educație și învățare pe tot parcursul vieții. S-a acordat o importanță și mai mare asigurării eficienței predării și învățării la clasă.

11 Iunie 2019
by Sorin Angheluta
(en)