chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Spațiul de știri

Apel pentru candidaturi - burse: Global Media and Information Literacy Week 2019 Youth Agenda Forum

03/06/2019
Limba: RO

Bursele Global Media and Information Literacy (MIL) Week 2019 urmăresc să sprijine studenții și tinerii profesioniști din întreaga lume să participe la Forumul Global al MIL Week 2019, Forumul Agendei pentru Tineret, care are loc în perioada 24-26 septembrie 2019, la Gothenburg, Suedia. Aceste două evenimente sunt organizate de UNESCO împreună cu și găzduite de către Consiliul Județean Västra Götaland, Gothenburg, Suedia și Universitatea din Gothenburg.

Evenimentul Global MIL Week 2019 Youth Agenda Forum este un spațiu al tineretului UNESCO. Este orientată spre tineri, destinată tinerilor, condus de tineri și deschis publicului larg. Creează un spațiu care este dedicat tineretului și servește drept platformă pentru sensibilizarea, schimbul de cunoștințe și experiență, consolidarea capacităților, rezolvarea problemelor și crearea de rețele. Ea se concentrează asupra implicării tinerilor în MIL în calitate de co-lideri și co-creatori și nu numai ca beneficiari.

Tinerii din școlile locale, universitățile și organizațiile de tineret, precum și tinerii participanți din întreaga lume sunt invitați la acest eveniment. Forumul poate include discuții de grup, discuții scurte, prezentări, ateliere de lucru practice, brainstorming, postere și prezentări video, precum și jocuri, etc.

Bursele includ

  • Bilet de avion cu plecare din țara de plecare către Gothenburg, Suedia;
  • Cazare și masă în timpul sejurului în Gothenburg, între 23 și 26 septembrie 2019;
  • Oportunitate de prezentare în cadrul Global MIL Week 2019 Youth Agenda Forum;

Profilul candidatului

Tinerii eligibili trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, să studieze, cerceteze sau lucreze în domenii legate de MIL (media, știința informației și bibliotecii, TIC, comunicații, dezvoltare socială etc.) din toate regiunile ONU: Africa, Asia-Pacific, Europa și America de Nord, America Latină și Caraibe.

Date importante

Data limită pentru trimiterea candidaturii: 10 iunie 2019, ora 10:00 ora Parisului

Anunțul de acceptare: 21 iunie 2019

 

Pentru mai multe informații accesați

https://en.unesco.org/news/call-scholarship-applications-global-media-and-information-literacy-week-2019-youth-agenda

Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn