chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 

Despre

EPALE este o comunitate multilingvă deschisă participării cadrelor didactice, formatorilor, cercetătorilor, personalului academic, factorilor de decizie politică și tuturor celor care au un rol profesionist în învățarea adulților, oriunde în Europa.

EPALE este o inițiativă a Direcției Generale Educație, Tineret, Sport și Cultură a Comisiei Europene. Aceasta se întemeiază pe partajarea de conținuturi legate de învățarea adulților, inclusiv știri, postări pe blog, resurse și evenimente.

În centrul EPALE se află comunitatea. Membrii comunității pot interacționa cu colegii lor din domeniul învățării adulților din întreaga Europă folosind facilitățile oferite de site, inclusiv forumurile, comunitățile de practicieni și secțiunile de comentarii. Puteți găsi articole și resurse legate de subiecte specifice prin intermediul spațiilor tematice. De asemenea, puteți căuta proiecte și puteți stabili legături profesionale folosind instrumentul de căutare de parteneri. [Aflați mai multe despre cum vă puteți implica în comunitatea EPALE].

EPALE are o politică editorială robustă, care se concentrează și ea pe comunitatea de învățare a adulților. Dorim ca toți utilizatorii noștri să se simtă bineveniți pe site și să poată avea încredere în informațiile prezentate pe această platformă. Consultați declarația noastră integrală de politică editorială (PDF, 307 KB).

Gestionarea de zi cu zi a EPALE este asigurată de o echipă centrală de asistență, sprijinită de 36 de echipe naționale de asistență din întreaga Europă. Suntem hotărâți să vă implicăm în întregul proces de dezvoltare a EPALE, pentru ca platforma să răspundă așteptărilor dumneavoastră și să vă ofere ceea ce aveți nevoie pentru a fi la curent cu evoluțiile în materie de învățare a adulților din întreaga Europă.

Alăturați-vă acum celei mai mari comunități de învățare a adulților din Europa!

Platforma EPALE este finanțată în cadrul programului Erasmus+ prin Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură. Puteți contacta DG EAC prin e-mail la adresa eac-epale@ec.europa.eu sau prin poștă:

Comisia Europeană
DG Educație și Cultură
Unitatea B2 - Școli și educatori; multilingvism
J-70, 04/197
B-1049 Bruxelles/Belgia

De reținut: știrile, opiniile și resursele publicate pe site-ul EPALE nu reprezintă poziția Comisiei Europene.