chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Platforma electronică pentru educația adulților în Europa

 
 
Avem peste
52420
membri

Acasă

Ultimele conținuturi

Publicația ETF analizează tendințele și progresele înregistrate în mecanismele de guvernanță în domeniul educației profesionale în 23 de țări din Asia Centrală, Europa de Est, Europa de Sud-Est și Turcia și în sudul și estul Mediteranei, în vederea informării dezvoltării politicilor și a furnizării unui instrument de modernizare sisteme de învățământ profesional.

Competențele reduse, asociate de obicei cu atestări pentru calificări slabe sau cu lipsa acestora, au costuri sociale și economice ridicate. Acestea sunt devastatoare pentru persoanele în cauză, afectându-le statutul social, câștigurile, încrederea în sine, sănătatea și capacitatea de a se angaja în relații cu societatea civilă.

16 Aprilie 2019
by Sorin Angheluta
(en)

65% dintre copiii care intră astăzi în școala primară pot ajunge în cele din urmă să lucreze în locuri de muncă cu totul noi, care nu există încă. Deși aceste constatări pot fi greu de verificat empiric, este clar că schimbarea pe piața forței de muncă s-a accelerat în ultimii ani și că dinamica depășește cu mult schimbările în sectoare și ocupații. Modelele largi de transformare a locurilor de muncă și de schimbare a nevoilor de calificare de astăzi sunt totuși vizibile și ne dau câteva indicii cu privire la evoluțiile viitoare.

16 Aprilie 2019
by Sorin Angheluta
(en)
Erasmus+ Rezultatele proiectului

Principalele discuții

User Default Image
27 Martie 2019
by:EBSN CBS Editor
(en)
40 Comentarii
29 Martie 2019
by:Elena Trepule
(lt)
16 Comentarii
User Default Image
28 Martie 2019
by:Aldis Lazda
(lv)
13 Comentarii
User Default Image
25 Martie 2019
by:Zintis Buls
(lv)
8 Comentarii
User Default Image
01 Aprilie 2019
by:Aldis Lazda
(lv)
7 Comentarii