chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

 
 

Calendário

Workshop om vosknes motivation for efteruddannelse

Publicado por Emil Thirup-Sorknæs 1 mês 3 semanas

Quarta-feira 22 Maio 2019 to Quinta-feira 23 Maio 2019
København
,


Den 22. og 23. maj afholder Tænketanken DEA sammen med Digital Frontrunners, der er et program i den britiske innovationsfond NESTA, en workshop om voksnes motivation for efteruddannelse. 


Ny teknologi, et længere arbejdsliv og vandrende arbejdstagere gør efteruddannelse centralt; men ufaglærte og faglærte, der ofte netop har brug for efteruddannelse, er også ofte dem, der deltager mindst. Arrangementet indeholder oplæg om, hvad der motiverer til at deltage i voksenuddannelse samt workshops, hvor alle aktivt udveksler erfaring og viden.


Dag 1: Vær med, når eksperter og praktikere fra hele Nordeuropa præsenterer ny viden, herunder et arbejdspapir fra en kommende DEA-rapport, der udforsker livslang læring: fra barriererne i forhold til efteruddannelse, til spørgsmålet om, hvad der motiverer voksne til at lære løbende gennem hele deres arbejdsliv.

Dag 2: Vi fortsætter debatten, og arbejder sammen om at gøre resultaterne til anvendelsesorienterede anbefalinger til både politikere og praktikere.
Læs mere og tilmeld dig arrangementet nedenfor.

Língua principal:
Tipo de Evento: 
Congresso
Preço da inscrição: 
Não
Evento na Internet: 
Não
Organizado por: 
Tænketanken DEA
Tipo de organizador: 
Outro evento
Dados de contacto: 
Sidse Fich Thygesen - stf@dea.nu
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn